Râmnicu Vâlcea: Rectorul de la „C. Brâncoveanu” s-a lovit cu maşina de un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prof. univ. dr. Alexandru Puiu, (77 de ani) a pierdut controlul direcţiei, iar din accident s-a ales cu cinci coaste rupte, traumatism cranian şi de mandibulă.

La Budeşti, rectorul Universităţii „C. Brâncoveanu", prof. univ. dr. Alexandru Puiu (77 ani) s-a autoaccidentat grav aseară, la ora 19.15. Fiind la volanul unui Peugeot, circulând în direcţia Piteşti - Sibiu, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Din accident, rectorul s-a ales cu traumatism cranio cerebral, cu cinci coaste rupte şi cu traumatism de piramidă nazală. Un martor ocular a povestit anchetatorilor că a observat cum maşina „s-a şerpuit" şi a părăsit partea carosabilă.


Fetiţă lovită de un moped


În localitatea Alunu a avut loc ieri, după amiază, un grav accident rutier, provocat de un mopet. O fetiţă de nouă ani, Elena V., elevă în clasa a II-a, s-a desprins dintr-un grup de copii şi a fost lovită de mopedul condus de Florin Grecu (40 ani), din localitate. Micuţa s-a ales cu fractură de bază de craniu, traumatism cranian şi este suspectă şi de fractură de madibulă.


Adolescentă accidentat pe trecere


Tot ieri, la ora 18.00, o adolescentă de 16 ani, Nicolae Beti, din Râmnicu Vâlcea, a fost accidentată pe trecerea de pietoni de o Dacie condusă de Octavian Caragea (40 ani), din Ocnele Mari. Autoturismul circula pe banda a doua, pe Calea lui Traian, dinspre Nord către Sud, iar şoferul nu a observat adolescenta, marcajele pe Calea lui Traian fiind ilizibile.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite