Râmnicu Vâlcea: Recomandări pentru petrecea timpului liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia de la Şcoala Populară de Artă şi Meserii
Expoziţia de la Şcoala Populară de Artă şi Meserii

  Râmnicenii se pot relaxa în această seară la spectacol, la Teatrul Anton Pann, ori la Cinema Ostroveni. Iubitorii de artă pot admira şi achiziţiona obiecte din ceramică tradiţională de Horezu şi împletituri din păr de capră de la expoziţia „Mărţişoare de Artă" deschisă la Şcoala Populară de Artă şi Meserii din Râmnicu Vâlcea.

„Ce înseamnă să fii Onest" la Anton Pann


La Teatrul Anton Pann are loc, în această seară, de la ora 18.30, în Sala Mare, premiera spectacolului „Ce înseamnă să fii Onest" de Oscar Wilde. Spectacolul este o comedie pusă în scenă de actorii teatrului, în regia lui Adrian Roman. Din distribuţie fac parte: Bogdan Vulpe, Alex Calangiu, Ada Ştef, Maria Salcă, Iulia Antonie, Radu Constantinov şi Daniela Ionescu, iar costumele sunt realizate de Carmen Prodan. Două cupluri de tineri vor satiriza ipocriziile societăţii londoneze, timp de o oră şi 40 de minute. Spectacolul poate fi văzut şi sâmbătă la ora 18.30.

 Expoziţie de mărţişoare

 Râmnicenii care vor să ofere de 1 Martie un mărţişor inedit pot vizita, în această seară, expoziţia care s-a deschis la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Râmnicu Vâlcea. Expoziţia cu vânzare cuprinde mărţişoare de artă confecţionate manual de elevii şcolii şi de profesori. Sunt prezentate podoabe, felicitări, obiecte din ceramică şi porţelan, lucrări de pictură decorativă, ţesături din păr de capră şi ceramică tradiţională de Horezu. Expoziţia e amenajată în holul instituţiei şi rămâne deschisă până pe 31 martie 2010.

Cazul 39 la Cinematograful Ostroveni

 Filmul prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială care descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o fetiţă, care în mod misterios nu mai vorbeşte. Emily Jenkins (Renee Zellweger) este o asistentă socială devotată şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate: minciuni, neglijenţă nepăsare, abuzuri. Ea va prelua Cazul 39: o fetiţă de 10 ani, abandonată de familie şi în stare de şoc. Filmul rulează, astăzi, la ora 20.00.

D-ale Carnavalului la Teatrul Ariel

Vâlcenii care doresc să vadă piesa de teatru D-ale Carnavalului scrisă de IL Caragiale pot merge duminică la ora 19.00 în Zăvoi, unde actorii teatrului Ariel din Râmnicu Vâlcea vor pune în scenă acest spectacol. Din distribuţie vor face parte actorii Liviu Cheloiu, Mihaela Mihai, Mădălina Floroaica, Alin Păiuş, Gabi Popescu, Dan Constantin, Roger Codoi, Alin Holca, Ionuţ Mocanu. Regia este semnată de Aurel Palade, iar scenografia Elena Cozlovschi. Pentru rezervări şi comenzi bilete: 0742171497 - Viorica Bediu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite