Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru râmniceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicenii se pot relaxa la Muzeul Satului Vâlcean
Râmnicenii se pot relaxa la Muzeul Satului Vâlcean

 Locuitorii oraşului se pot relaxa în acest weekend la cinematograf, la teatru, ori la Muzeul Satului Vâlcean.

Astăzi, ora 20.00


Filmul „Sunt un mic ticălos" la cinema Ostroveni


  „Sunt un mic ticălos" e povestea celui mai mare ticălos care îşi găseşte naşul când în viaţa lui intră trei fetiţe inocente. Într-o suburbie fericită înconjurată de gărduleţe albe şi tufe de trandafiri se află o casă neagră care zace în mijlocul unei peluze părăginite. Această casă ascunde un secret teribil, neştiut şi nebănuit de nimeni din vecini.


Sâmbătă


Plimbare la Muzeul Satului de la Bujoreni


   Vizitatorii pot admira 45 de gospodării, mobilate cu 8500 de piese realizate prin mijloace tradiţionale. Turiştii pot vizita, o şcoală primară şi o biserică de lemn ctitorită în 1785. Totul e prezentat evolutiv de la stâna din zona montană, până la casa din vatra satului. De remarcat sunt casele cu foişor din Horezu şi gospodăriile de viticultori de la Drăgăşani.


Duminică, ora 19.00


„Gaiţele" la Teatrul Ariel


  Vâlcenii au posibilitatea să urmărească duminică la Cinema Ostroveni piesa „Gaiţele" de Alexandru Kiriţescu, pusă în scenă de actorii teatrului Ariel. Comedia „Gaiţele" reprezintă una dintre cele mai moderne experienţe teatrale româneşti, deşi piesa a fost compromisă de unele interpretări critice convenţionale, ca şi de înscenări comod realiste.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite