Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţă film „Agenţii de rezervă”
Secvenţă film „Agenţii de rezervă”

La sfârşitul acestei săptămâni, râmnicenii se pot relaxa la Cinema Ostroveni, la Teatrul Ariel şi la Casa Memorială Anton Pann.

Astăzi, ora 20.00


Filmul „Agenţii de rezervă" la Cinema Ostroveni


  Danson şi P.K. Highsmith sunt cei mai răi dar şi cei mai simpatici poliţişti din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Gamble şi Hoitz, ei nu sunt eroi, ci doar „agenţii de rezervă". Dar orice copoi are momentele lui de glorie, aşa încât Gamble şi Hoitz dau pe neaşteptate de un caz în aparenţă minor, dar care se transformă în cea mai grozavă crimă din oraş.

Sâmbătă


Vizită la Casa Memorială Anton Pann


  Râmnicenii sunt aşteptaţi să viziteze în acest weekend Casa Memorială Anton Pann din municipiu unde există o expoziţie permanentă. Expoziţia a fost amenajată pentru a ilustra interiorul unei case modeste din târgul mijlocului de secol XIX. În casă sunt prezentate piese de mobilier un divan, o bibliotecă, masă, scaune, mai multe obiecte decorative dar şi portretele unor personalităţi din epocă.

Duminică, ora 19.00


Lăpuşneanul pus în scenă de actorii de Ariel


  Actorii Teatrului Ariel din Râmnic vor juca duminică seară piesa Lăpuşneanul în regia Doinei Migleczi. Această piesă a fost primită foarte bine de publicul vâlcean, iar premierea care a avut loc săptămâna trecută s-a bucurat de un succes enorm. Concepţia regizorală a piesei incude în completarea scheletului bazat pe creaţia literară a lui Costache Negruzzi şi idei preluate din cronicile lui Grigore Ureche.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite