Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţă din Filmul „Nuntă în Basarabia” (Arhiva)
Secvenţă din Filmul „Nuntă în Basarabia” (Arhiva)

Râmnicenii se pot relaxa la sfârşitul acestei săptămâni mergând la premiera filmului „Nuntă în Basarabia" sau la Teatrul Ariel, unde se va juca pieasa „Textul înainte de toate".

Astăzi, ora 19.00
Lansarea filmului „Nuntă în Basarabia"


În această seară, la cinematograful Ostroveni are loc lansarea oficială a filmului „Nuntă în Basarabia", invitaţi la eveniment fiind actorii din rolurile principale. Filmul prezintă povestea dintre un tânăr dirijor din Bucureşti şi o pianistă din Chişinău ce s-au căsătorit recent în România. Cei doi sunt nevoiţi să mai facă o nuntă, de data asta în Basarabia, pentru ca din darul de la rudele miresei să adune banii de avans pentru un apartament.


Duminică, ora 19.00
Piesa „Textul înainte de toate" la Ariel


Actorii de la Teatrul Municipal Ariel prezintă duminică seara, în sala de la cinema Ostroveni, piesa de teatru „Textul înainte de toate", de Doru Moţoc. Regia spectacolului este semnată de Doina Migleczi, iar în rolurile principale îi putem vedea pe actorii Julliet Attoh, Camelia Constantin, Alin Păiuş, Ariana Şerban, Mădălina Floroaica, Roger Codoi, Gabriel Popescu şi Cornel Şerban. Preţul unui bilet la spectacol este 10 lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite