Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râmnicenii se pot relaxa la sfârşitul acestei săptămâni mergând la cinematograf, la Muzeului Satului de la Bujoreni sau la un concurs de parapantă.

Filmul „An bisect" la cinema Ostroveni

Anna este o tânără foarte stresată de efortul de a-şi construi viaţa perfectă, care include, pe lângă o casă şi o carieră, şi un soţ iubitor. La aniversarea a patru ani de relaţie, partenerul ei însă tot nu o cere de soţie, aşa că Anna decide să îl urmeze în Irlanda, unde tradiţia spune că pe 29 ianuarie, femeile au dreptul să facă cererea în căsătorie, iar bărbaţii trebuie să spună da.


Sâmbătă, ora 18.00
Expoziţie la Muzeul Satului


30 de fotografii care prezintă satul vechi care a fost odinioară cu tradiţii, îndeletniciri şi oameni pot fi admirate la Muzeul Satului Vâlcean, în format 3D. Fotografiile sunt realizate de Eugen Belivac, Bobiţă Cătuşanu şi Cătălin Colniceanu. Ele sunt unice la nivel naţional pentru că sunt realizate într-un muzeu al satului şi au personaje. Imaginile sunt expuse în şcoala veche din muzeu.


Duminică
Concurs de parapantă


Un concurs internaţional de parapantă are loc duminică în comuna vâlceană Perişani. 50 de competitori din ţară, dar şi din străinătate, îşi vor dovedi măiestria plecând de pe vârful Cozia, punctul de aterizare fiind în Perişani. Evenimentul este organizat de clubul Aerozone din Drăgăşani şi se află la a doua ediţie, prima fiind organizată anul trecut la Rânca în judeţul Gorj.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite