Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râmnicenii se pot relaxa la sfârşitul acestei săptămâni mergând la cinematograf sau la o expoziţie inedită de fotografie 3D.

Filmul „Robin Hood" la cinematograful Ostroveni


În Anglia secolului al XIII-lea, Robin Hood (Russell Crowe) şi ceata lui de pungaşi se alătură locuitorilor unui sătuc într-un orăşel terorizat de corupţia şerifului local, provoacând însăşi puterea regală şi schimbând echilibrul puterii regelui în raport cu supuşii săi. Robin Hood consemnează viaţa acestui arcaş ca nimeni altul, pe care nu-l interesează la început decât binele propriu.


Sâmbătă, ora 17.00
„Etno 3D" la Muzeul Satului Vâlcean


30 de fotografii care prezintă satul vechi care a fost odinioară cu tradiţii, îndeletniciri şi oameni pot fi admirate la Muzeul Satului Vâlcean, în format 3D. Fotografiile sunt realizate de Eugen Belivac, Bobiţă Cătuşanu şi Cătălin Colniceanu. Ele sunt unice la nivel naţional pentru că sunt realizate într-un muzeu al satului şi au personaje. Imaginile sunt expuse în şcoala veche din muzeu.


Vizită la Casa Memorială Anton Pann


Râmnicenii sunt aşteptaţi să viziteze în acest weekend Casa Memorială Anton Pann unde există o expoziţie permanentă. Vizitatorii au ocazia să vadă o expoziţie ce a fost amenajată pentru a ilustra interiorul unei case modeste din târgul mijlocului de secol XIX. Sunt prezentate piese de mobilier (divan, bibliotecă, masă, scaune), obiecte decorative şi portrete ale unor personalităţi din epocă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite