Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râmnicenii se pot relaxa la sfârşitul acestei săptămâni la teatru, la muzeu şi la cinematograf.

Expoziţia „Satul Copilăriei" la Muzeul Satului


Râmnicenii pot admira la Muzeul Satului de la Bujoreni o expoziţie de tablouri realizate de elevii care au participat la proiectul „Satul Bunicilor", desfăşurat în luna mai. Fiecare tablou redă lumea satului, cu casele specifice anumitor zone geografice, biserica, atelierele de olărit, toate văzute prin ochii copiilor. Expoziţia cuprinde şi machete de case.


Sâmbătă, ora 20.00
Filmul „Cum să îţi dresezi dragonul" la Cinematograful Ostroveni


Hiccup (Sughit), fiul conducătorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai puţin viking dintre toţi locuitorii insulei, locuitori aflaţi într-un permanent război cu dragonii înaripaţi. Cu un aspect fizic nu tocmai vânjos şi cu alte preocupări decât tinerii vikingi de-o seamă cu el, Sughit este ţinta tuturor ironiilor şi o permanentă dezamăgire pentru neînfricatul său tată.


Duminică, ora 19.00
„Cerere în căsătorie" la Teatrul Ariel


Vâlcenii au ocazia să vadă două piese remarcabile: „Cerere în căsătorie" şi „Ursul". Povestea prezintă doi tineri ce trec de la conflict şi ură la iubire. Cehov surprinde iniţiativa lui Ivan Vasilievici, ce doreşte să se însoare cu fiica vecinului său. Departe de romantismul şi armonia ce ar trebui să guverneze un astfel de moment, cei doi miri se ceartă aprig din motive derizorii.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite