Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaiţele la Teatrul Ariel
Gaiţele la Teatrul Ariel

Râmnicenii se pot relaxa la sfârşitul acestei săptămâni mergând la teatru, la cinematograf sau la expoziţia de mărţişoare organizată la Şcoala de Artă.

Expoziţie de mărţişoare


Râmnicenii care vor să ofere de 8 Martie un cadou inedit pot vizita, în această seară, expoziţia care s-a deschis la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Râmnicu Vâlcea. Expoziţia cu vânzare cuprinde mărţişoare de artă confecţionate manual de elevii şcolii şi de profesori. Sunt prezentate podoabe, felicitări, obiecte din ceramică şi porţelan, lucrări de pictură decorativă, ţesături şi ceramică tradiţională. Expoziţia e amenajată în holul instituţiei şi rămâne deschisă până pe 31 martie 2010.


Asistentul Vampirului la Cinema Ostroveni


Circul ororilor: asistentul vampirului, care porneşte de la populara serie de cărţi ale lui Darren Shan, este o fantezie despre un adolescent care încalcă fără să vrea armistiţiul de 200 de ani dintre două facţiuni de vampiri. Atras într-o lume fantastică populată de ciudaţi neînţeleşi şi de creaturi groteşti ale nopţii, Darren renunţă la siguranţa unei existenţe plictisitoare pentru a-şi împlini destinul într-o lume bântuită de coşmaruri. Continuarea, sâmbătă seara la Cinema Ostroveni de la ora 20.00.


Gaiţele pe scenă la Teatrul Ariel


Actorii teatrului municipal din Râmnicu Vâlcea pun în scenă vineri seară spectacolul "Gaiţele" de Alexandru Kiriţescu. Comedia aduce în prim plan viaţa interbelică într-o manieră specifică marelui dramaturg, a cărei creaţii a fost pusă şi pe peliculă în filmul din "Cuibul de Viespi". În rolurile principale Camelia Constantin, Julliet Attoh, Georgiana Marin şi Mihaela Mihai. Regia Doina Migleczi. Spectacolul se va juca duminică seară, începând cu ora 19.00 pe scena cinematografului Ostroveni.


„Întâmplări provinciale" la teatrul Anton Pann


Actorii teatrului Anton Pann pun în scenă vineri seară piesa „Întâmplări provinciale" de Alexandr Vampilov. Sub bagheta regizorala a lui Andrei Roman, directorul teatrului Anton Pann, piesa s-a bucurat de succes la public de-a lungul timpului. În distribuţie îi regăsim pe Radu Constantinov, Doru Zamfirescu, Cristian Alexandrescu, Remus Vlăsceanu, Alina Manga, Iulia Antonie, Lidia Stratulat. Alexandr Vampilov este un scenarist rus, iar piesa a fost scrisă în anii 1962 şi 1971.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite