Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Râmnicenii se pot relaxa în acest weekend, la cinema, la teatru, ori la Muzeul Judeţean de Istorie, unde pot admira o expoziţie cu specii rare şi foarte rare de reptile aduse din toată lumea.

ASTĂZI, ORA 18.30


„Ruleta Americană" la Teatrul Anton Pann


  În Sala Mare a Tetrului Anton Pann are loc, în această seară, piesa „Ruleta Americană", o comedie anticriză scrisă de dramaturgul ucrainian Alexandr Mardan. Spectacolul prezintă situaţia unei familii în perioada de criză, familie care speră că va reuşi să-şi achite datoria la bancă. Speranţele că vor găsi o presupusă comoară sau că îi va salva mătuşa din America, se năruie. O serie de răsturnări de situaţie duce la un final neaşteptat.

MÂINE


Călătoriile lui Gulliver la Cinema Ostroveni


  La Cinematograful Ostroveni rulează, sâmbătă, de la ora 20.00 filmul „Călătoriile lui Gulliver". Aflat într-o călătorie spre Bermuda, Lemuel Gulliver eşuează pe tărâmul unei ţări necunoscute unde e capturat de o mulţime de omuleţi de-o şchioapă. Gulliver află că ţara respectivă se cheamă Lilliput şi devine repede favoritul fiicei regelui liliputan (Emily Blunt). El cade în dizgraţie pentru că refuză să atace un regat vecin.

MÂINE


Expoziţie de reptile la Muzeul de Istorie


  80 de reptile, broaşte ţestoase, tarantule, scorpioni şi crocodili, din toate colţurile lumii, pot fi văzute, mâine, în cadrul unei expoziţii la Muzeul Judeţean de Istorie din municipiul Râmnicu Vâlcea. Sunt specii rare şi foarte rare precum: cobre, şerpi cu clopoţei, pitoni mari şi foarte mari, anaconda, crocodili, tarantule, scorpioni, varun, ţestoasa aligator şi iguana. Intrarea e cinci lei pentru copii şi şapte lei pentru adulţi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite