Râmnicu Vâlcea: Radu Voina: “Vom juca în Austria cu gândul la victorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Radu Voina
Radu Voina

Tehnicianul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea este optimist în privinţa meciului pe care îi va juca formaţia sa pe terenul firmaţiei Hypo Viena, partidă ce va conta pentru prima manşă din grupele principale din Champions League.

Cu trei zile înainte de primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, echipa pregătită de Radu Voina aşteaptă cu încredere disputa cu Hypo Viena, considerând că această această partidă va cântări greu în clasamentul competiţiei.
"Nu sunt meciuri uşoare în această fază, toate meciurile vor fi dificile şi, ca întotdeauna, primul meci e cel mai greu. Chiar mă uitam pe palmaresul celor de la Hypo Viena, care a jucat 12 finale de Liga Campionilor, câştigând şapte dintre acestea. Este un palmares impresionant, al unei echipe care joacă serios, consistent şi care pedepseşte orice greşeală adversă. S-a spus că s-au calificat cu noroc în faza aceasta, dar norocul face parte din joc, chiar şi noi am avut parte de noroc. Noi vom merge în Austria la victorie. Niciun meci nu trebuie jucat altfel, decât cu gândul la victorie", a declarat antrenorul echipei Oltchim,Radu Voina, pentru Mediafax.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite