Râmnicu Vâlcea: Radu Voina: "Fetele sunt conectate la maxim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina
Radu Voina

Oltchim Râmnicu Vâlcea întâlneşte astăzi formaţia maghiară ETO Györ, de la ora 18.15, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, în direct pe sport.ro

Înaintea duelului cu campioana Ungariei, tehnicianul Radu Voina a vorbit pentru Adevărul despre cele două meciuri din "careul de aşi", anunţănd că oricare din cele două partide poate conta decisive la calificarea în semifinale. Antrenorul spune că handbalistele vâlcence sunt extrem de motivate înaintea meciului cu unguroaicele, sperând ca echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv în Ungaria. "Emotivitatea lor sugerează cât de mult îşi doresc o calificare în finală. Sunt conectate la maximum şi trebuie lăsate să fiarbă în sucul lor propriu. Nu vom aborda acastă partidă mai diferit faţă de celelalte, deoarece schimbarea de program sau de atitudine creează o presiune suplimentară. Fetele sunt profesioniste şi ştiu ce au de făcut", a declarat Radu Voina.
Chiar dacă ar obţine un egal sau o victorie în Ungaria, Voina nu vede echipa sa calificată în finală. "Această semifinală se joacă în două manşe, una la Györ şi una la Vâlcea indiferent de rezultat şi, chiar subliniez, absolut indiferent de rezultat. Orice scor va fi, niciuna dintre echipe nu se va putea considera deja calificată. Cea mai bună dovadă că nu spun prostii este faptul că Györ a pierdut finala Ligii Campionilor anul trecut după ce învinsese în tur la Viborg" a spus antrenorul Oltchimului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite