Râmnicu Vâlcea: Radu Voina: ”Apărarea a câştigat meciul cu Volgograd”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Radu Voina
Radu Voina

Campioana României a învins aseară formaţia rusă Dinamo Volgograd cu scorul de 30-24, în manşa a doua din grupele principale ale Ligii Campionilor.

Antrenorul echipei Oltchim a fost mulţumit după victoria echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea din faţa rusoaicelor de la Dinamo Volgograd, scor 30-24. Radu Voina consideră că elevele sale au făcut diferenţa pe teren în defensivă, dar şi pe fazele de atac, unde au mai fost câteva greşeli individuale. "Este o victorie importantă, pe care fetele au meritat-o. Am câştigat acest meci în apărare, dar şi pe atac, unde au mai fost greşeli individuale datorate avântului tinereţii. Cred că fetele au ieşit din acea groapă psihologică de la Campionatul Mondial din China" a declarat Voina.
Formaţia de la Vâlcea va juca duminica viitoare cu Viborg din Danemarca, tot pe teren ropriu, unde speră să obţină a treia victorie din grupele principale ale Ligii Campionilor. "Nu contează cine termină pe primul loc în grupă, s-au făcut calcule şi în preliminarii şi aţi văzut rezultatele. Sunt mândru pentru Cristina Vărzaru, a marcat 14 goluri cu Hypo, dar sperăm să o anihilăm" a mai spus Voina

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite