Râmnicu Vâlcea: Poliţia percheziţionează locuinţele celor care cumpără obiecte furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În localităţile Alunu şi Berbeşti au fost efectuate nouă percheziţii. Autorul a 15 furturi a ajuns după gratii, fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.

Azi, Judecătoria Horezu a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Iulian M. (27 ani), din catunul Delureni, oraşul Berbeşti. Purtărul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, scms. Emilian Muşulete, ne-a spus: „Poliţiştii din Berbeşti şi Alunu au efectuat nouă percheziţii la locuinţele unor localnici care au cumpărat bunuri dela Iulian M., bunuri care ulterior s-au dovedit că erau furate. Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 15 infracţiuni de furt, victimele fiind locuitori din satul unde acesta locuia. El ştia programul de lucru al celor unde urma să fure. Înfracţiunile au fost comise în 2010 şi 2011, iar prejudiciul estimativ se ridică la cca. 20.500 lei, fiind parţial recuperat", a spus ofiţerul.

Au furat alcool şi l-au ascuns sub pod

În staţiunea Băile Olăneşti poliţiştii au prins azi noapte, în flagrant, doi tineri care tocmai se pregăteau să intre într-un depozit al unei societăţi comerciale din localitate. Ionuţ D. (21 ani) şi Ştefan R. (20 ani), din Olăneşti, tocmai dăduseră atacul într-un bar, de unde sustrăseseră 110 lei şi mai multe sticle cu băuturi alcoolice. „Sticlele cu alcool furate de cei doi au fost găsite ascunse sub un pod de pe Strada Pădurii din localitate", a spus scms. Muşulete. Alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 38 de ani, au fost identificaţi aseară de către poliţişti, ca fiind autorii furtului a 400 m. de cablu telefonic. Furtul s-a comis în noaptea de 18 februarie la Lădeşti, iar cablul a fost sustras de pe porţiunea unde traversează râul Cerna. Cei patru sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite