Râmnicu Vâlcea: Petrecăreţii nuntaşi au ajuns cu maşina în prăpastie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un alt accident petrecut la Galicea, şoferul unei maşini de teren a accidentat o femeie şi a dat bir cu fugiţii.

Duminică, între localităţile Horezu şi Vaideeni, conducătoul unul VW Golf 3, Bogdan B. (25 ani), din Vaideeni, s-a răsturnat cu maşina într-o prăpastie adâncă de 20 de metri, din vecinătatea şoselei. Şoferul a dat bir cu fugiţii până la venirea poliţiştilor. Din accident au mai fost răniţi Daniel N., din Ursoaia-Gorj şi Petre P., din localitate, ambii pasageri în VW. Cu toţii se întorceau de la o nuntă din Vaideeni, unde petrecuseră pe cinste şi consumaseră băuturi alcoolice.

Citeşte şi O ambulanţă s-a lovit cu un tir pe DN 24

I-a fracturat umărul cu oglinga retrovizoare

Aseară, la ora 19,42, în localitatea Galicea a fost accidentată Ioana Cita (68 ani), din localitate. Femeia a fost lovită de oglinda retrovizoare a unei maşini de teren al cărei şofer a dat bir cu fugiţii. Pietonul a suferit fractură de umăr, fiind internat în spital. Cine poate da relaţii în legătură cu circumstanţele accidentului este rugat să se adreseze Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Motoscuterist în comă

Aseară, Constantin Mărunţelu (30 ani), din Brezoi a condus un moped dinspre Voineasa către Brezoi, iar la kilometru 8+300 m., în dreptul Şcolii din Valea lui Stan, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de parapetul din beton de pe marginea drumului. Motoscuteristul, care nu purta cască, s-a ales cu capul spart, un picior fracturat şi stare de comă, fiind internat în spital.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite