Râmnicu Vâlcea: Peste 400 de poliţişti şi jandarmi din cinci judeţe sunt pe urmele infractorilor (Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La şase societăţi operatoare de servicii de cablu-tv le-au fost confiscate 78 de receptoare şi decodoare, 92 de cartele de acces.

Azi este cea de a treia zi în care poliţiştii desfăşoară campania „Vâlcea în siguranţă". În ultimele 24 de ore s-au constatat un număr record de 38 de infracţiuni, s-au dat 487 de amenzi în valoare de 103.180 de lei, s-au luat 21 de permise auto şi 27 de certificate de înmatriculare. Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, chestorul Ion Stoica, coordonatorul campaniei, ne-a spus: „Acţiunea este coordonată de Inspectoratul General al Poliţiei (IGP) iar un ofiţer din IGP, de la Ordine Publică, se află la Vâlcea. Sunt agrenaţi în acţiune 323 de poliţişti vâlceni, 36 de poliţişti din judeţele Olt, Argeş, Sibiu şi 81 de jandarmi, atât vâlceni cât şi de la Brigada Mobilă din Craiova. Prezenţa poliţiştilor a făcut ca în ultimele 24 de ore să scadă cu 35 % apelurile pe 112 şi au fost sesizate cu 40 % mai puţine infracţiuni".

Politisti si jandarmi din cinci judete au scotocit toata Valcea


2,5 tone de mere confiscate


Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, scms. Emilian Muşulete, ne-a spus: „La şase societăţi comerciale care ofereau servicii de calblu-tv către populaţie, s-a constatat că se încalcă drepturile de autor. La percheziţiile domiciliare făcute de poliţişti împreună cu un expert în energetică s-a constata că ofereau programe tv fără a avea drept de retransmitere a acestor programe. Au fost ridicate 78 de receptoare, decodoare, 92 de cartele de acces care permiteau doar vizionarea unor programe în cadru restrâns, fără posibilitatea de retransmitere către populaţie. Administratorilor acestor societăţi li s-au întocmit dosare penale".

image

Tot în acţiunea „Vâlcea în siguranţă" a fost prins Nicolae C. (33 ani), din Prundeni, autorul a 11 furturi din societăţi comerciale din Râmnicu Vâlcea. Au fost confiscate 2,5 tone de mere, 18,5 m.c. de material lemnos, 2,6 tone de cărbune, aparţinătorii acestora neavând documente legale pentru marfa transportată.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite