Râmnicu Vâlcea: Oraşul este pentru o zi capitala tenisului de masă românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 150 de amatori ai acestui sport se întrec la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea la „Cupa Vâlcii“, competiţie ce face parte din circuitul naţional organizat de AMATUR România.

Azi, începând cu ora 9.00, Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea a fost luată cu asalt de sportivi amatori de toate vârstele, veniţi din întreaga ţară pentru a juca tenis de masă. Competiţia face parte din circuitul naţional AMATUR, pe al cărui itinerar se regăsesc zeci de oraşe din România.

image

Dan Bodeanu, de la AMATUR, ne-a spus: „Mişcarea AMATUR are peste 2.000 de membri, iar la Râmnicu Vâlcea se află la prima ediţie. Dorinţa noastră este să încurajăm practicarea sportului în rândul amatorilor. Azi, la Râmnicu Vâlcea, sunt prezenţi peste 150 de participanţi, de toate vârstele, veniţi din toate judeţele ţării. Se joacă pe grupe valorice, iar Primăria şi Prefectura au încurajat şi susţinut această manifestare sportivă de amploare.“ Competiţia se va încheia în această seară, când câştigătorii vor fi premiaţi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite