Râmnicu Vâlcea: Opt bărbaţi au fost prinşi că aduceau ţigări de contrabandă pe mijloacele de transport în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au făcut 18 percheziţii şi în Timiş, Bihor, Mehedinţi, Olt. Ţigările erau aduse din Serbia, Ucraina şi R. Moldova într-un depozit central din Timişoara

Poliţiştii din Horezu au anihilat o reţea de contrabandişti, care avea ramificaţii în toată ţara. Azi noapte şi ieri anchetatorii vâlceni au fost făcute 18 percheziţii domiciliare în judeţele Vâlcea, Timiş, Bihor, Mehedinţi şi Olt. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, scms. Emil Muşulete, ne-a spus: „În urmă cu câteva luni, poliţiştii vâlceni au descoperit într-o autogară din Râmnicu Vâlcea 95 de cartuşe de ţigări de contrabandă, pe care nu şi le-a revendicat nimeni, acestea fiind confiscate. Oamenii legii au pornit pe fir şi au descoperit misterul ţigărilor. Ele erau aduse dintr-un depozit central situat în municipiul Timişoara, ţigările fiind fabricate şi aduse din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova. De aici ele erau transporate pe mijloacele de transport în comun în diverse locaţii din ţară".

image

Ţigări de contrabandă descoperite pe perchezitie


Ţigări şi băuturi alcoolice neaccizate


Poliţiştii vâlceni cercetează în stare de libertate opt bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Scms. Emilian Muşulete ne-a spus: „Încă nu am stabilit la cât se ridică prejudiciul, poliţiştii ridicând 7.660 pachete de ţigări mărcile Fast, Gold Flake, Pall Mall, Viceroy. S-au găsit, de asemenea, şi băuturi alcoolice spirtoase, tot din categoria celor neaccizate." Adj.şefului IPJ Vâlcea. cms şef. Marius Dascălu, ne-a spus: „Dintre cei implicaţi în traficul cu ţigări unul dintre ei a mai avut probleme cu Poliţia şi Parchetul, în anul 2006, tot cu traficul de acest gen. În timp ce poliţiştii din Horezu îşi făceau treaba aici în judeţ, alţii am fost la Timişoara şi Oradea, unde ne-au ajutat colegii din zonă. Pentru culegerea de informaţii am fost ajutaţi de structuri".

image

Genti cu ţigări neaccizate descoperite la perchezitie


Vâlcenii, în topul contrabandiştilor


Pecheziţii s-au făcut după cum urmează: Patru la Săcălaz (Timiş), patru în Slatina (Olt), una la Drobeta Turnu Severin, una la Aleşd (Bihor), cinci la Slătioara şi câte una în localităţile Pietrari, Tomşani, Oteşani, Horezu, din judeţul Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite