Râmnicu Vâlcea: Oltchim visează la finala Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltchim a obţinut o remiză importantă în Ungaria
Oltchim a obţinut o remiză importantă în Ungaria

Fetele pregătite de Radu Voina au remizat aseară, 25-25 (15-14), pe terenul lui ETO Györ, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor şi au prima şansă pentru finală.

Cei 150 de suporteri vâlceni sosiţi la Györ le-au trasat obiectivul favoritelor încă din startul partidei. Fanii români au scandat „Vine, vine cupa la Vâlcea!" şi au afişat în debutul meciului un banner pe care scria în engleză „Un singur vis: Liga Campionilor".

Vâlcencele au fost aproape de o mare victorie, dar unguroaicele au profitat de o superioritate numerică în ultimele două minute şi au egalat în ultimele secunde ale meciului. "Defensiva a dus greul acestui meci, iar Paula şi-a făcut datoria. S-au făcut multe greşeli, dar important este că fetele au luptat la maximum. Calificarea nu este nici pe departe jucată"a spus antrenorul Radu Voina.
Aurelia Brădeanu şi Simona Spiridon au fost printre cele mai bune handbaliste de pe teren, marcând împreună nouă goluri. "Nu ştiu dacă am jucat noi mai slab azi sau dacă Oltchim a prins o zi mai bună, cert e că s-au comis erori de ambele părţi. Partida de la Vâlcea va fi cu siguranţă la fel de echilibrată ca aceasta"a spus pivotul Simona Spiridon.


Gabi Szabo, suporter ultras


Fosta campioană mondială şi olimpică la atletism Gabriela Szabo a urmărit partida de pe scaun plasat chiar în faţa galeriei Oltchimului şi a aplaudat frenetic fiecare reuşită a „galacticelor". „La final au venit la mine şi mi-au spus că le-am purtat noroc", a exultat fosta mare atletă.
În cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor, formaţia daneză Viborg HK a învins, pe teren propriu, cu scorul de 27-21 (13-13), echipa norvegiană Larvik HK, luând o opţiune serioasă pentru calificarea în ultimul act. Titulară la învingătoare, Cristina Vărzaru a fost a doua marcatoare a echipei sale, cu cinci reuşite.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite