Râmnicu Vâlcea: Oltchim joacă la Gyor pentru şefia grupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele echipe sunt calificate în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin
Ambele echipe sunt calificate în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Fetele lui Radu Voina vor disputa în această seară ultimul meci din cadrul grupei C a Ligii Campionilor, pe terenul formaţiei ETO Gyor, partidă ce va începe la ora 18.15.

Deja calificată în grupele principale din Champions League, Oltchim Râmnicu Vâlcea doreşte să se menţină pe primul loc al grupei C din care face parte şi Gyor, sperând să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea din Ungaria. Echipa olteană a câştigat partida din tur cu 26-22, iar pentru a trece în faza următoare a competiţiei de pe prima poziţie, campioana României nu trebuie să piardă la mai mult de trei goluri. „La Gyor avem trei variante: victorie, egal sau înfrângere la cel mult trei goluri diferenţă. Va fi un joc destul de crâncen, dar dacă ne calificăm de pe prima poziţie, avem şanse mai mari în faza următoare a competiţiei, unde ne dorim să le întâlnim pe norvegiencele de la Larvik HK, dar vrem să evităm pe Dinamo Volvograd, pentru că este o echipă foarte periculoasă", a declarat Ioan Gavrilescu, preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Remontate după succesul din campionat în faţa ocupantei locului doi, HC Zalău, „galacticele" se gândesc numai la victorie. „Nu pornim cu gândul să pierdem la trei goluri. Ne gândim doar la un nou succes", spune pivotul echipei vâlcene, Oana Manea. Pentru partida din această seară, antrenorul Radu Voina nu le va folosi în Ungaria pe Cristina Neagu, Roxana Gatzel, Clara Vădineanu, Valentina Ardean Elisei, Rehina Şimkute, toate accidentate, dar nici pe Adina Fiera. Meciul ETO Gyor - Oltchim va fi arbitrat de slovenii Nenad Krstic şi Peter Ljubic.
În clasamentul grupei, Oltchim Râmnicu Vâlcea conduce cu 8 puncte, urmată de Gyor - 6, Zvezda Zvenigorod - 5, SD Itxako - 3 puncte. Formaţia din Vâlcea îşi va afla următoarele adversare în Liga Campionilor marţi, la tragerea la sorţi de la Linz, Austria.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite