Râmnicu Vâlcea: Oltchim înfruntă Dinamo Volgograd, astăzi, de la ora 19.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României va juca astăzi, de la ora 19.30, pe teren propriu, cu formaţia rusă Dinamo Volgograd, într-un meci ce va conta pentru a II-a manşă a grupelor principale din Champions League.

"Galacticele" anunţă un meci spectaculos la Vâlcea, unde speră să obţină un nou success în grupele principale ale Ligii Campionilor. Ca şi formaţia olteană, Dinamo este lider în campionatul Rusiei şi se anunţă unul dintre cei mai dificili adversari cu care se vor întâlni fetele lui Voina în acest sezon. „Dinamo Vorgograd este o echipă foartre valoroasă, campioana Rusiei şi campioană mondială, dar cu siguranţă înfrângerea cu Viborg le va înrăi mai mult pentru că în cazul care vor pierde teoretic, poate să iasă din carţi. Probabil că va fi cel mai greu meci, rusoaicele vor veni să-şi vândă scump pielea la Vâlcea" a spus tehnicianul Oltchimului, Radu Voina. După succesul de la Hypo Viena, câştigat de Oltchim cu 31-26, vâlcenele s-au antrenat fără pauză pentru meciul cu Volgograd, sperând să le învingă pe rusoaice, pentru a mai trece de un hop spre semifinalele Champions League. "Noi vom lua fiecare meci în parte, rusoaicele nu ne-au surprins după înfrângerea cu Viborg, dar să ţinem cont că sunt campioanele Rusiei, nu le vom neglija. Sper ca publicul să fie alături de noi şi să ne susţină cum ştiu ei mai bine" a spus Valeria Beşe.

Lecuşanu a revenit pe teren

Pentru această partidă, antrenorul Radu Voina va miza din nou pe Narcisa Lecuşanu, care şi-a revenit după accidentarea suferită la genunchiul stâng şi anunţă că fetele vor da totul pe teren pentru victorie. "Eu am avut o mică pauză, dar mă antrenez de trei zile şi sper să fiu în formă maximă pentru acest meci. Trebuie să câştigăm, pentru că fetele au muncit foarte mult, ne dorim să învingem cu Volgograd şi apoi să ne gândim la partida Viborg" a declarat interul formaţiei vâlcene, completat de tejnicianul Radu Voina: "Fete care sunt accidentate de câteva zile, avem nevoie de ele şi sperăm să fie apte de joc. Chiar dacă lotul este numeros, toate trebuie sa fie în formă, pentru că la acest nivel orice detaliu contează" a declarat Voina. Oltchim s-a mai întâlnit în acest sezon cu altă formaţie din Rusia, Zvezda Zvenigorod, pe care a învins-o la Vâlcea, scor 31-27.

Meci cu casa închisă

Deşi au costat cu 15 lei mai mult decât la disputele din grupele preliminarii, biletele puse în joc pentru partida de astăzi s-au vândut la pâinea caldă. Cele 900 de bilete puse în vânzare de ieri, ora 12.00, au fost epuizate imediat, aşa că meciul va fi urmărit cu o sală arhiplină de peste 2000 de spectatori.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite