Râmnicu Vâlcea: Oltchim a reluat antrenamentele pentru disputa cu Gyor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României a început deja pregătirile pentru partida tur din semifinalele Champions League, cu formaţia ETO Gyor, dispută programată duminică, de la ora 18.15.

"Galacticele" antrenate de Radu Voina au uitat deja de Sărbătorile Pascale revenind la antrenamente. Puţin triste după înfrângerile suferite în faţa Ucrainei, fetele de la Oltchim speră să-şi îndrepte greşelile printr-un rezultat bun în Ungaria, pe terenul echipei ETO Gyor. "Am reluat antrenamentele de luni, după meciurile naţionalei, şi dacă pot spune aşa, deşi au trecut Sărbătorile Pascale, pentru noi acum începe săptămîna mare. De fapt, săptămînile mari, pentru că sunt două, avînd în vedere şi returul cu Gyor de pe teren propriu. Sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în finala Ligii Campionilor. Ar fi păcat să nu reuşim, pentru că am ajuns pînă aici şi greu se ajunge în această fază în Liga Campionilor. Fetele sunt obosite şi dezamăgite după meciurile cu Ucraina, dar am încredere că vor face meciuri bune cu Gyor ETO", a spus Radu Voina pentru Mediafax.

Chimistele se se vor pregăti la Vâlcea până vineri, urmând ca sâmbătă să plece din Bucureşti spre Ungaria, unde au programat şi un ultim antrenament. Campioana României se va întoarce în ţară pe 12 aprilie şi vor juca partida restanţă cu "U" Jolidon Cluj, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite