Râmnicu Vâlcea: Oltchim a obţinut un egal preţios la Gyor, scor 25-25

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea a condus cu 25-23 dar a primit două goluri în ultimul minut, fiind în inferioritate numerică, şi a încheiat la egalitate, 25-25, prima manşă a semifinalelor din Liga Campionilor la handbal feminin. Calificarea în finală se joacă peste o săptămână la Râmnicu Vâlcea.

Galacticele au avut un start fulminant în repriza a doua, după ce încheiaseră cu două goluri consecutive prima parte a jocului pentru a intra în avantaj la pauză, 14-15. Două goluri ale Iuliei Puşcaşu au mărit diferenţa la 14-17 însă avantajul de trei goluri a fost un adevărat handicap psihologic pentru jucătoarele lui Radu Voina. Au urmat 12 minute incredibile în care Oltchim nu a putut marca şi a primit şase goluri consecutive pentru 20-17.

Paula Ungureanu, de departe omul meciului pentru Oltchim, a limitat cât a putut proporţiile scorului şi pe baza intervenţiilor ei, uneori de-a dreptul incredibile, româncele au revenit în meci. Oltchim a egalat la 21 când mai erau 10 minute de joc şi apoi Meiroşu şi Gatzel şi-au dus echipa la un avantaj de două goluri. Aceeaşi diferenţă s-a înregistrat şi înaintea ultimului minut, scor 23-25, cu Oltchim în inferioritate. Kovacici şi Amorim au punctat însă pentru Gyor şi scorul final a fost egal 25-25.

Oltchim pleacă însă cu o remiză preţioasă din Ungaria şi are prima şansă la calificarea în finala Ligii Campionilor.

"Defensiva a dus greul acestui meci. S-au făcut multe greşeli, dar important este că fetele au luptat la maximum. Calificarea nu este nici pe deparfte jucată", a declarat antrenorul Radu Voina imediat după meci.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite