Râmnicu Vâlcea: Oltchim, la un punct de calificarea în Main Round

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a fi calificată matematic în faza următoare a competiţiei, Oltchim are nevoie de un singur punct, indiferent de rezultatele meciurilor programate săptămâna viitoare.

„Galacticele“ joacă duminică, în „Sala Traian“ din Râmnicu Vâlcea, de la ora 19.00, în direct pe Sport.ro, în penultima lor partidă din grupa C a Ligii Campionilor, contra formaţiei spaniole Itxaco.

Campioana României este lider în grupă, cu şase puncte, urmată de Zvezda Zvenigorod (5 puncte) şi ETO Gyor (4 puncte), în timp ce Itxako ocupă ultima poziţie, cu un punct. "Noi suntem montate pentru această partidă, sperăm să facem un joc bun pentru a ne califica mai departe fără emoţii", a declarat pivotul Ionela Gâlcă-Stanca.

La această partidă, tehnicianul Radu Voina nu poate apela la Cristina Neagu, jucătoarea aleasă de Federaţia Româna de Handbal ca cea mai bună handbalistă a anului 2009, dar nici la Valentina Ardean Elisei, care este în refacere după accidentarea suferită în meciul de acasă cu Zvezda, susţinut anul trecut.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite