Râmnicu Vâlcea: Olimpicii, recompensaţi de primar cu diplome şi bani (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catalina Jugravescu, medaliata cu aur la Olimpiada Internationala de geografie, premiata
Catalina Jugravescu, medaliata cu aur la Olimpiada Internationala de geografie, premiata

Elevii de la cele mai bune colegii din municpiu s-au reunit la sala cinematografului din Ostroveni. 79 de şcolari şi profesorii lor ce au obţinut rezultate deosebite în acest an şcolar au fost azi premiaţi de primarul Romeo Rădulescu.

În acesată dimineaţă, crema elevilor vâlceni alături de cei mai de seamă dascăli au primit o mică recompensă din partea primarului municipiului Râmnicu Vâlcea. „Vreau să vă fac o promisiune, aceea că de anul viitor voi încerca să investesc cât mai mult, atât în unităţile şcolare din oraş, mai ales în laboratoare performante, dar şi în copiii valoroşi care fac performanţă", a precizat Romeo Rădulescu, primarul Râmnicului.

image

Deşi anul acesta a fost unul destul de dificil din punct de vedere economic, s-au găsit resurse pentru ca şcolarii cu rezultate deosebite să primească un mic premiu. „Elevii au primit diplome şi bani, premiile fiind în valoare de 40.000 lei. Sumele individuale ce s-au acordat fiecărui şcolar au fost stabilite în baza ierarhizării competiţiilor de către specialiştii din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea", a precizat Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului.


Din baniii primiţi, olimpicii fac daruri celor dragi


Elevii vâlceni premiaţi au obţinut în acest an şcolar diplome şi medalii de aur la competiţii naţionale şi internaţionale. Dintre ei amintim pe Cătălina Jugrăvescu, Ionuţ Budişteanu, Andreea Şuiu, Marius Gavrielescu sau Cristian Lazăr.

image

„Încă nu m-am gândit ce voi face cu banii pe care îi primesc azi, însă am mare nevoie de două cărţi de economie pe care cred că mi le voi lua. De asemenea, vreau să le fac celor dragi câteva cadouri de Crăciun şi bineînţeles, îmi voi cumpăra ceva special şi pentru mine. De obicei, la mine vine mai rar Moş Crăciun!", a declarat Cătălina Jugrăvescu cea care a obţinut medalia de aur în acest an la Olimpiada Internaţională de Geografie.

image

Ceremonia de premiere a fost urmată de un program artistic oferit de elevii Liceului de Artă şi de piesa „Cenuşăreasa" pusă în scenă de Teatrul Municipal „Ariel".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite