Ramnicu Valcea: Sex în cancelarie între o elevă şi şoferul de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canapeaua unde a avut loc actul sexual
Canapeaua unde a avut loc actul sexual

După ce au aflat de ispravă, părinţii fetei vor să îl dea pe autor în judecată. Familia bărbatului susţine că totul e o înscenare.

Ion Popa, de 50 de ani, din comuna vâlceană Goleşti, e acuzat de părinţii Ilenei Diaconescu, elevă la şcoala din localitate, că le-ar fi violat fata chiar în cancelaria şcolii din sat. Maria Diaconescu, mama fetei, susţine că tânăra ar fi întreţinut relaţii sexuale cu şoferul de pe microbuz în luna mai şi că de atunci bărbatul o momea pe elevă cu sume de bani pentru a nu le spune părinţilor cele întâmplate.

Familia fetei nu renunţă la plângere

„Fata nu mi-a spus nimic. Am văzut că avea mai mulţi bani decât i-am dat eu de acasă şi am intrat la bănuieli. Apoi am găsit la începutul lui noiembrie un mesaj pe telefonul ei de la Popa Ion. Cred că avea mai multe, dar le-a şters. Am mers cu ea la poliţie, apoi la medic ca să vedem dacă mai este fată mare“, povesteşte mama copilei.
Tânăra a recunoscut că a făcut sex cu şoferul microbuzului, chiar în cancelaria profesorilor, o singură dată, spune ea. A scris cele petrecute pe câte o coală de hârtie în trei exemplare: una pentru directorul şcolii, una pentru poliţist şi alta pentru dirigintă. „Nu îmi vine să cred că s-a putut petrece aşa ceva. E om cu părul alb, are doi copii mari şi mi-a stricat fata. Poate suntem noi mai săraci, dar nu suntem proşti“, spune Dumitru Diaconescu, tatăl fetiţei care e decis să nu cadă la nicio învoială cu şoferul de microbuz şi să nu îşi retragă plângerea de la poliţie.

„Totul e o înscenare“

Rudele bărbatului incriminat spun că nimic din cele afirmate de fată nu e adevărat. „Totul e o înscenare. E o metodă de răzbunare pentru că sunt persoane care vânează postul soţului meu. Mai e şi campanie electorală, avem mulţi duşmani“, afirmă Elena Popa, soţia şoferului. Bărbatul nu a dorit să declare nimic, pe motiv că este foarte bolnav şi nu mai poate suporta stresul.  Cazul din Goleşti este cercetat în acest moment de către poliţişti care, în următoarele zile, vor înainta dosarul către procurori. Ieri, minora a fost dusă la o expertiză medicală psihiatrică de către mama sa pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoarea pentru întreţinere de relaţii sexuale cu minori.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite