Râmnicu Vâlcea: O elevă de clasa a VIII-a acuză directorul Şcolii din Pesceana că a mângâiat-o pe sâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul spune că nu este adevarat, că este operat şi la 65 de ani nu-i mai arde de aşa ceva. La Poliţia Drăgăşani este un dosar în cercetare.

UPDATE ORA 15.30: Ion Predescu, directorul Şcolii din Pesceana şi-a dat demisia


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Ana Maria Floroiu, ne-a spus că în urma scandalului prin care directorul Ion Predescu era acuzat că a mângâiat câteva fete pe sâni, acesta şi-a dat demisia: „Inspectoratul Şcolar va continua să facă o anchetă în paralel cu cea a poliţiei. Rezultatele vor fi date publicităţii săptămâna viitoare. Eu nu cred să se fi întâmplat aşa ceva acolo la şcoală, dar vom cerceta. Cert este că la şcoala din Pesceana există controverse între profesori de mai mulţi ani de zile". Profesorul Predescu mai avea câţiva ani până la pensie.

La Poliţia din Drăgăşani mama unei eleve de clasa a VIII-a a depus plângere că fiica ei a fost mângâiată pe sâni de directorul şcolii. Şeful Poliţiei Drăgăşani, cms. şef Constantin Gabăr (foto), ne-a spus: „Deocamdată nu ne putem pronunţa dacă în dosar se va da sau nu începerea urmăririi penale. Avem o singură pângere făcută de mama unei eleve, care spune că fiica ei a fost mângâiată pe sâni de directorul şcolii şi punctul de vedere al directorului care spune că este operat şi el nu este în stare de aşa ceva. Dosarul este deci în lucru, în faza actelor premergătoare". Mama fetiţei spune că fiica ei s-a plâns că de două-trei ori a avut loc un astfel de incident, că directorul o chema în cabinetul de informatică şi acolo fiica ei era pipăită. Deşi există mai multe voci de eleve din Pescena care spun că li s-a întâmplat acelaşi lucru, la Poliţia Drăgăşani există doar o singură plângere, iar alte eleve care au fost, deocamdată, audiate nu au recunoscut că ar fi avut astfel de incidente.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite