Ramnicu Valcea: O altă elevă, îndrăgostită de şoferul microbuzului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce părinţii unei eleve de la şcoala din Goleşti l-au reclamat pe şofer că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lor, acum a fost găsită o epistolă de dragoste scrisă pentru el de o altă elevă.

În scandalul de la Şcoala Generală din Goleşti, în care şoferul microbuzului, Ion Popa, este acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă de clasa a VIII-a, a mai apărut un bileţel de amor. Maria Diaconescu, mama Elenei, fata care-l acuză pe şofer, spune că bileţelul a fost găsit de fata ei, Elena, la coşul de gunoi din imediata vecinătate a centralei, de unde a fost recuperat. Diriginta clasei unde învaţă Elena, profesoara Gheorghiţa Munteanu, are o altă variantă: „Biletul a fost dat Elenei de eleva care l-a conceput să-l dea şoferului de microbuz, probabil să o facă geloasă“.

„Am spus tot ce am avut pe inimioară“

Iată ce scria în bileţel, eleva care pare că-i făcea şi ea ochi dulci şoferului Ion Popa. „Nu mai vorbiţi cu mine? Vroiaţi doar cu unele persoane, dar nu dau nume. Nu mă interesează ce faceţi dvs, ci faptul că până acum vorbeaţi cu toată lumea. Nu ştiu de ce nu vorbiţi cu mine (….) Când era vorba despre sex, eraţi primul care vorbeaţi cu mine, iar acum am rămas ca o… paraşută şi nu mă mai bagă nimeni în seamă. (…) Dacă acceptam să fac SEX, păţeam la fel? Sau şi mai rău? Nu mă interesează ce părere aveţi despre mine. Eu am spus tot ce-am simţit şi tot ce am avut pe inimioară. Mai am puţin şi încep să regret că am cunoscut pe cineva la care mă gândeam zi şi noapte la el. Dar acum s-a dus totul! Atât am avut de spus. La revedere”, se menţionează în bileţelul aflat acum, ca probă, la dosarul Poliţiei Vâlcea.
Şoferul microbuzului cercetat de poliţie pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră este în continuare angajat al şcolii.
„Nu am putut să -i desfacem contractul de muncă pentru că a intrat în concediu medical până pe 14 decembrie. Dacă vom primi o adresă de la Parchet îl suspendăm pe perioada cercetărilor, până atunci existând prezumţia de nevinovăţie“, a spus directorul şcolii, Grigorie Toioagă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite