Râmnicu Vâlcea: Noul şef al Poliţiei Vâlcea, chestorul Ion Stoica, fost cercetător ştiinţific în genetică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerul a fost şef la inspectoratele din judeţele Olt şi Argeş, a lucrat în MAI şi a dorit să revină în „operativă" pentru că nu poate sta în birou.

Azi, chestorul Ion Stoica a ţinut o conferinţă de presă în care s-a prezentat presei şi populaţiei judeţului. Locuieşte în Piteşti, dar şi-a închiriat şi o casă în Râmnicu Vâlcea, pentru a putea coordona mai bine activitatea poliţiei. Chestorul Ion Stoica are 54 de ani, este căsătorit şi are doi copii majori. Cu un adevărat har al comunicării, este adeptul lucrului în echipă. Între anii 1980-1984 a fost cercetător ştiinţific în genetică şi ameliorarea plantelor la Institutul de la Fundeni, iar din 1984 a lucrat la Cercetări Penale din Poliţia Argeş. Din 1990 fost şef la Poliţia Municipiului Argeş, iar apoi a ajuns „la mai mare", fiind adjunctul IPJ Argeş (pe atunci la conducerea era cms sef. Fătuloiu), iar din 1999 a fost inspector şef la IPJ Argeş, până în 2005. A fost, din anul 2005, şef la IPJ Olt, până în 2009, apoi a fost secretarul general al MAI (nu secretar de stat, cum s-a menţionat în unele publicaţii) şi apoi director general adjunct la Direcţia Generală de Management Operaţional . „Am în spate o experienţă managerială de 20 de ani. Mi-am luat casă la Vâlcea, ca să fiu permenent aici, plus că naveta pe Dealul Negru mi se pare foarte greaoie. Ţin foarte mult să relaţionăm cu cetăţenii. Am şi experinţa elveţienilor pentru că am lucrat cinci ani cu colegii mei din Ţara Cantoanelor şi dacă o maşină intra în oraş, erau 10 telefoane care anunţau preznţa străinului la dispeceratul poliţiei. Poliţiştii elveţieni erau salutaţi pe stradă de toată lumea, de coafeză, măcelar, etc.", a spus ofiţerul.


Urmăreşte site-ul nostru şi vei afla care sunt problemele cu care se confruntă noul şef al IPJ Vâlcea şi care sunt priorităţile poliţiei în viitorul apropiat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite