Râmnicu Vâlcea: Niciun exemplar Jules Verne la chioşcurile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cărţile lui Jules Verne se dau pe ochi frumoşi
Cărţile lui Jules Verne se dau pe ochi frumoşi

În această dimineaţă, toţi redactorii Adevărul de Seară, din Râmnicu Vâlcea au luat pulsul chioşcurilor din municipiu unde se distribuie ziarul Adevărul.

În centrul oraşului, oamenii veneau la societatea Inedit Press, întrebau de ziar şi de primul volum din Jules Verne care se distribuie gratuit, dar primeau acelaşi răspuns: „Nu avem, decât la abonamente". Aceeaşi situaţie la chioşcurile din Piaţa Centrală, zona Nord, zona Traian şi cartierul Ostroveni.
Râmnicenii care au dorit să cumpere primul volum din Jules Verne, în această dimineaţă, s-au lovit de refuzul chişcarilor de a le vinde cartea. „Nu mai avem nicio carte, le-am dat pe toate, încă de la prima oră. Am primit 70 de volume şi nu mai am decât pentru abonaţi ", a povestit unul din chişcarii din zona Nord. Replica aceasta a devenit un motto pentru toţi vânzătorii de presă din oraş. La ora 8.00, nicăieri nu mai existau cărţile lui Jules Verne din colecţia Adevărul. „Este bătaie de joc. Vânzătorii de presă ne mint pe faţă. Spun că nu mai au cartea, dar am văzut cum le îndeasă sub teşghea şi le dau la cunoştinţe. În zona Traian, vânzătorul de la chioşcul Inedit Press îndesa volumele în plasa unei doamne, iar mie mi-a spus că nu mai are. Au ajuns să facă bişniţă cu cărţile Adevărul", a declarat Alin Ion, unul dintre vâlcenii care nu a reuşit să îşi achiziţioneze primul număr din colecţia Jules Verne.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite