Râmnicu Vâlcea: VIDEO: Municipiul promovat în clipuri TV pentru a atrage turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Filmuleţele de prezentare vor fi transmise la televiziunile centrale gratuit, pe baza unui aviz primit recent de la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

  Edilii vor să transforme Râmnicul în oraş turistic, iar Centrul de Promovare înfiinţat de primăria şi-a intrat în pâine realizând un clip TV destinat atragerii vizitatorilor în oraş. Editat în întregime de angajaţii primăriei, clipul va fi difuzat de către televiziunile centrale în mod gratuit. Romeo Rădulescu, primarul din Râmnicu Vâlcea spune că recent Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a emis un aviz pozitiv pentru primul clip TV de 30 de secunde. "Cei de la CNA au recunoscut că filmuleţul nu este unul comercial şi poate fi difuzat în regim gratuit de televiziunile centrale. În maxim o lună îl vom vedea la televizor. Este prima etapă dintr-un program destinat promovării Râmnicului ca destinaţie turistică", explică primarul din municipiu.


„Vino la Vâlcea" are 30 de secunde


  Spotul de 30 de secunde este intitulat "Vino la Vâlcea" şi prezintă imagini reprezentative din oraş: parcuri, monumente istorice şi clădiri emblematice. "Sunt incluse şi cadre cu echipa de handbal Oltchim, una din puţinele echipe care realizează performanţe internaţionale în fiecare an", explică primarul. El spune că, în acest moment clipul de prezentare, dar şi un film documentar denumit "Vocaţia Europeană a Râmnicului" pot fi vizionate pe site-ul primăriei. Primarul mai spune că spotul "Vino la Valcea" nu va fi şi singurul realizat de Centrul de Promovare. "Anul acesta vom realiza încă unul, mai profesionist pentru că avem ce arăta", explică edilul-şef. Centrul de Promovare a Turismului a fost infiinţat recent de primărie pe baza unor finanţări de aproximativ două milioane de lei de la Uniunea Europeană. Proiectele derulate de către acest Centru au menirea de a aduce turişti pe două filiere: cea culturală şi cea de agrement, iar prezentările video fac parte din strategia municipalităţii pentru următorii ani.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite