Râmnicu Vâlcea: „Micii academicieni” au dat un spectacol „Din inimă pentru copii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robele de „superminimagistraţi magna cum laude" au revenit Eveliney Iulia Dicu şi lui Andrei Popa, iar cea de invăţăcel, Alexandrei Radu

Agitaţie mare la Cinematograful Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, unde micile vedete ale supergrupul naţional Academia Copiilor au venit să ofere, de la ora 11.00, un concert extraordinar. Se fac pregătiri pentru ca totul să fie ok: lumina, sonorizare, scenografie, iar sala se umple de mulţimea venită la spectacol. Pe unul dintre bannerele vizibile de pe scenă stă scris: „Din inimă pentru copii" şi este una dintre cele mai de răsunet campanii a trustului de presă Adevărul. Gavrilă Inoan şi Irina Haidet, creatorii brand-ului Academia Copiilor, declară că au susţinut încă de la început această acţiune nobilă. „Toţi cei care au copii sănătoşi trebuie să se gândească la acei micuţi care suferă de diferite afecţiuni care le macină sănătatea. Fiecare putem face câte un gest pentru a-i ajuta", a spus Irina Haidet. La rândul său, Gavrilă Inoan completează: „Membrii Academiei Copiilor pe lângă faptul că au dat multe concerte pentru a-i ajuta pe micuţii aflaţi în suferinţă, au făcut şi donaţii în contul acţiunii".

image

Sala animata a Cinematografului Ostroveni


Academicieni de marcă


„Academicienilor" li s-au alăturat şi membrii grupului vâlcean, Cool Kids, coordonat de Mariana Ionescu, grup care a participat la mai multe campanii „Din inimă pentru copii", desfăşurate şi în Bucureşti. Pe scenă apar, în robe, „academicienii", cunoscute vedete naţionale precum Denisa Pârvu, din Călăraşi, Andrei Popa din Petroşani, Ada Cercel din Bucureşti, Maria Roşculete, din Craiova. Ele se întâlnesc cu „academicienii" vâlceni, Evelyn Iulia Dicu, Anamaria Pistol, surorile Andrada şi Karina Dobre. La invitaţia micilor artişti, publicul se prinde în „hora" distracţiei, scena devenind animată de show-ul care poartă marca „Academia copiilor". Iniţiativa edilului Râmnicului de a aduce în oraş supergrupul, este aplaudată la scenă deschisă. Robele de „superminimagistraţi magna cum laude" au revenit Eveliney Iulia Dicu şi lui Andrei Popa, iar cea de învăţăcel la Academia Copiilor, micuţei Alexandra Radu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite