Râmnicu Vâlcea: Membrii grupării Gorun erau patroni de firmă...fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea a avut numele de cod „Speranţa, iar toţi cei cinci membrii au fost arestaţi pentru 29 de zile. Au fost audiate 20 de persoane şi s-au ridicat 137 de plăcuţe de înmatriculare şi contracte de vânzare-cumpărare în alb.

Vila lui Ion Gorun (24 ani), zis Lorică, aflată în imediata vecinătate a Colegiului Energetic din zona Nord a Râmnicului este una luxuriantă, poliţiştii găsind telefoane de 7.000 euro bucata, bijuterii voluminoase din aur şi parfumuri selecte. De asemenea, în vilă era amenajată şi o sală de fitnes, dotată cu aparatură de ultimă generaţie. În faţa vilei erau trei BMW-uri de ultimă generaţie. Tribunalul Vâlcea a hotărât ieri după amiază arestarea tuturor celor cinci membrii care făceau parte din gruparea Gorun, pentru 29 de zile învinuiţi pentru fraude bancare şi înşelăciune. În acţiunea cu numele de cod „Speranţa" pe lângă Ion Gorun, capul reţelei, au mai fost arestaţi: Alexandru Florin Găitănaru (24 ani) din Râmnicu Vâlcea, Dan Ilie (35 ani), arestat în altă cauză pentru înşelăciune cu CEC-uri false, Valentin Roşu (35 ani), zis Vili, din Stroieşti şi Mihai Iosif (53 ani), din Bucureşti. „Toţi erau patroni de firme, dar nu aveau nici măcar cheile firmelor. Este posibil ca pe parcursul cercetărilor să reiese că aceştia aveu sprijin şi din alta parte să facă înscrierile maşinilor", spun surse din DIICOT.


Cercetări demarate în anul 2008


Pentru arestarea Grupării Gorun, poliţiştii de la DIICOT au depus un volum de muncă imens, cercetările şi filajul începând încă din anul 2008. Pentru anihilarea acestei grupări s-a colaborat cu autorităţile statului german, totul începând de la stabilirea traiectoriei unei maşini declarată furată din Germania.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite