Râmnicu Vâlcea: Măicuţa a forţat culoarea galbenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, autoarea accidentului s-a întâlnit la Mănăstirea Hurezi cu fetiţa pe care a rănit-o pe trecerea de pietoni şi cu părinţii ei.

   Poliţiştii rutierişti au vizionat, azi, înregistrarea video din centrul Râmnicului şi din primele cercetări au ajuns la concluzia că măicuţa a forţat culoarea galbenă a semaforului. „Deşi nu se observă pe înregistrare culoarea pe care a trecut măicuţa aflată la volanul dubiţei, imediat după ce a trecut maşina de Mc Donalds, trecerea era deja plină de oameni, ceea ce presupune că a forţat culoarea galbenă", a spus cms. Ion Iacob Ridichie, de la serviciul Poliţiei Rutiere. Poliţiştii rutierişti propun începerea urmăririi penale a măicuţei Claudia Iuliana Oprea (38 ani) pentru uciderea din culpă a elevei Elena Moţ (11 ani) şi vătămarea corporală gravă a Dariei Găitănaru (8 ani). Ambele fetiţe care veneau de la şcoală se ţineau de mână şi intenţionau să traverseze strada pentru a lua microbuzul care urma să le aducă acasă, în Ocnele Mari.

Departe de ochiul presei

  Aseară, la Mănăstirea Hurezi, tatăl măicuţei Claudia Iuliana Oprea le-a adus pe surorile Găitănaru să o cunoască pe fiica lui, măicuţa care se afla la volan. Laurenţiu Găitănaru, tatăl fetiţelor, a fost chemat de respectivul bărbat când vorbea cu noi. Pe el, pe soţia acestuia şi cele trei copile, Daria, Denisa şi Melisa, cu care venise, tatăl măicuţei le-a scos din mănăstire pe o cale de acces din spatele lăcaşului pentru a nu da ochii cu presa. „Măicuţa a vrut doar să o cunoască pe fiica mea şi atât", a spus ulterior, telefonic, Laurenţiu, tatăl fetiţelor. Dosarul va fi înaintat Biroului Cercetări Penale dar se aşteptă buletinul de necropsie al copilei decedate şi numărul de zile de îngrijiri medicale al Dariei Găitănaru.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite