Râmnicu Vâlcea: Luminiţa Huţupan a revenit în poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Dinu a purtat cu plăcere tricoul campaniei "Inimă pentru copii"
Luminiţa Dinu a purtat cu plăcere tricoul campaniei "Inimă pentru copii"

Cel mai titrat portar din handbalul românesc în ultimul deceniu a îmbrăcat cu plăcere tricoul campaniei, arătându-şi sprijinul pentru micuţii cu probleme.

Viitoare mămică, fosta portăriţă de aur a Oltchimului şi a naţionalei a revenit pentru câteva minute între buturi, doar pentru a poza pentru campania „Din inimă pentru copii" iniţiată de ziarul Click!. Deşi urmează să nască în primăvară, tripla câştigătoare a Ligii Campionilor, Luminiţa Huţupan Dinu, a asistat la victoria de senzaţie a fostelor sale coechipiere în faţa rusoaicelor de la Dinamo Volgograd, scor 30-24, şi s-a declarat mândră că Oltchim nu i-a dat emoţii. „Fetele nu mi-au dat emoţii, dacă vor juca aşa în continuare pot să câştige şi următoarele meciuri. M-aş bucura să câştige marele trofeu. Şi eu şi fetiţa mea suntem sănătoase, îmi doresc să am o naştere uşoară. Dacă fetiţa mea va dori să îmi urmeze paşii, o voi îndruma cum pot în aşa fel încât să fie sănătoasă şi să aibă rezultate. Eu voi naşte în aprilie-mai şi mi aş dori ca tot atunci Oltchim să joace în finala Ligii Campionilor", a declarat Huţupan, care s-a alăturat şi ea, ca şi întreaga echipă Oltchim, campaniei Click!.

„A venit timpul să mă mai odihnesc şi eu"

Antrenoare la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, Luminiţa Huţupan Dinu a decis să renunţe temporar la această activitate, pe perioada sarcinii. Fosta mare handbalistă a lăsat deoparte programul strict din perioada când era jucătoare şi doarme cât poate de mult. „Am tras din greu toată viaţa, dar acum a venit timpul să mă mai odihnesc şi eu. Gândul îmi stă numai la copilul care va veni", spune fericită Luminiţa, care a primit la începutul anului titlul de cetăţean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea.
Aleasă drept cea mai bună sportivă vâlceană din 2009, Huţupan s-a retras din poartă vara trecută, după ce a ajuns cu Oltchim în semifinalele Champions League.

Luminiţa Huţupan-Dinu are emoţii pentru fostele sale colege
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite