Râmnicu Vâlcea: Loredana Mirceoagă, ecologista care îşi doreşte să ajungă actriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Mirceoagă
Loredana Mirceoagă

A reuşit să se implice în zeci de concursuri naţionale şi internaţionale de mediu, fiind răsplătită cu medalii şi diplome. Este pasionată de teatru şi modelling, iar visul său este să ajungă o actriţă renumită.

NĂSCUTĂ. 26 ianuarie 1994, în oraşul Horezu, judeţul Vâlcea.
STUDII. Este elevă în calsa a IX-a la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân.
IDEALURI. Îşi doreşte să se facă recunoscută în lumea filmului.
Am cunoscut-o pe Loredana la o întâlnire organizată în cadrul Palatului Copiilor, şi mi-a atras atenţia prin felul său de a comunica, dar şi prin starea de bine şi umorul pe care l-a afişat. „Sunt o persoană optimistă, plină de viaţă şi foarte comunicativă. Îmi place foarte mult să povestesc şi să îi fac pe oamenii din jurul meu să se simtă bine în prezenţa mea", afirmă tânăra. Loredana este implicată în majoritatea proiectelor care se desfăşoară la Palatul Copiilor şi spune că a învăţat foarte multe lucruri de când face parte din echipa minunată de la Palat. „Am avut şansa să particip la zeci de concursuri şi proiecte şi am vizitat foarte multe oraşe din ţară. Îmi place să mă implic în tot felul de proiecte de mediu pentru că întotdeauna am considerat că natura şi mediul înconjurător sunt un bun al tuturor de care trebuie să avem foarte mare grijă", mai spune Loredana Mirceoagă.


A participat la organizarea Târgului de ceramică populară de la Horezu


Tânăra povesteşte că de-a lungul timpului a fost implicată în foarte multe activităţi extraşcolare, dar cele mai frumoase amintiri sunt legate de participarea la organizarea Festivalului de ceramică „Cocoşul de Hurez". „Împreună cu colegii mei din cadrul Consiliului Local al Elevilor, am ajutat la organizarea celebrului Festival de Ceramică de la Horezu. A fost o experienţă unică şi am avut şansa chiar să ne expunem propriile noastre lucrări de ceramică", adaugă Loredana Mirceoagă. O altă amintire de suflet, este legată de participarea la un concurs naţional de mediu care s-a desfăşurat la Poiana Pinului în Cluj. „Am reuşit să obţinem acolo premiul întâi şi ţin minte că am lucrat câteva ore fără încetare. Am avut ca temă reconstituirea unui mediu de viaţă pentru o specie de peşte pe cale de dispariţie. Toate materialele din prezentare, au fost făcute în patru ore, echipajul fiind alcătuit din 12 persoane", completează Loredana.


Joacă în scenete de teatru alături de prietene ei


Tânăra este pasionată de limbi străine şi de literatură, însă visul său cel mai mare, este să ajungă actriţă. „Îmi place foarte mult să interpretez diferite roluri, iar atunci când ne strângem mai multe prietene, obişnuim să ne costumăm şi să jucăm în diferite scenete, inspirate din filme sau inventate de noi", povesteşte Loredana. Tânăra spune că a participat la mai multe concursuri de modelling, iar pe viitor, se pregăteşte să participe la castinguri pentru anumite emisiuni de televiziune. „Mă pregătesc pentru participarea la emisiunea „În al 9-lea cer" şi sper să fiu admisă printre concurenţi. Îmi doresc din tot sufletul să reuşesc să ajung o actriţă de succes", adaugă Loredana Mirceoagă.


Întrebări şi răspunsuri
Care sunt actriţele care îşi plac şi pe care ţi le-ai ales ca model ?


„Eu sunt o mare devoratoare de telenovele şi îmi plac foarte mult actiţele care joacă în acest gen de producţii. Una dintre preferatele mele este actriţa Barbara Morri, o femeie foarte frumoasă şi foarte talentată”.


Ţi-ar plăcea să continui în paralel şi cu o carieră în domeiul modellingului?


„Am renunţat la modeling în urmă cu ceva timp şi vreau să mă concentrez numai pe actorie. Am participat la câteva proiecte, foarte frumoase în modeling dar, consider că drumul meu nu este pe această cale, de aceea am decis să mă opresc aici”.


Ce-i place


Îi place să se implice în diverse proiecte şi să îşi lărgească cercul de prieteni. De asemenea, îi place să se plimbe, dar şi să urmărească filme horor, despre care crede că sunt geniale.


Ce nu-i place


Nu suportă să aibă certuri în familie şi nu-i place să fie criticată de anumite persoane. De asemenea, nu-i plac oamenii care mint sau cei care nu spun în faţă ceea ce simt.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite