Râmnicu Vâlcea: Locuitorii oraşului au făcut cumpărături pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicenii fac cumpărături pe ultima sută de metri
Râmnicenii fac cumpărături pe ultima sută de metri

 Carnea, produsele lactate şi fructele au fost şi în Ajun de Crăciun la mare căutare, magazinele mari şi carmangeriile fiind asaltate de râmniceni.

   Cei care nu au apucat să cumpre cadouri pentru cei dragi, ori să se aprovizioneze pentru masa de Crăciun, au alergat astăzi, în hipermarketuri, carmangerii şi în pieţe. „La lucru am un program foarte încărcat. Am lucrat de dimineaţa până seara şi nu am apucat să cumpăr nimic pentru masa de Crăciun. Astăzi, fac şi cumpărăturile şi mâncarea", spune Maria Holerga, bucătăreasă, în timp ce stă la coadă să cumpere carne. În timp ce alţii făceau cumpărăturile de la zero, unii îşi făceau unele completări. „Am uitat să cumpăr brânză pentru aperitiv şi am venit în piaţă şi pentru o crenguţă de vâsc care aduce noroc dacă e în casă de Crăciun", a precizat Ana Roman, asistentă. Cel mai lung program îl au astăzi, hipermarketurile, unele fiind deschise până la ora 18.00. Kaflandul e deschis până la ora 17.00, Carrefour, Billa şi Plus până la 18.00. Toate hipermarketurile sunt închise pe 25 decembrie, iar pe 26 vor fi deschise. Singurul magazin mare care va fi deschis, în municipiu, pe data de 25 decembrie e River Plaza Mall. Acesta va fi deschis între orele 11.00 -20.00.


 Două farmacii deschise în municipiu, pe 25 decembrie


  La Râmnicu Vâlcea majoritatea farmaciilor vor funcţiona după un orar normal astăzi. În ziua de Crăciun vor fi deschise doar două farmacii, în Centru- Băjan şi în cartierul Ostroveni- farmacia Catena, ele vor avea program non-stop. „La Spitalul Judeţean de Urgenţă, în zilele de 24 şi 25 decembrie Unitatea de Primiri Urgenţe va funcţiona în program normal", a precizat Georgeta Sălişte, managerul general al spitalului. Şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea va avea program normal de sărbători. SC ETA SA a anunţat că transportul în comun se va desfăşura astăzi normal, dar pe 25 decembrie multe curse de pe liniile de transport au fost anulate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite