Râmnicu Vâlcea: Liderul elevilor de la „Lahovari” vrea să dezvolte jocuri de socializare (Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Paduraru, liderul elevilor de la Colegiul Al. Lahovari
Elena Paduraru, liderul elevilor de la Colegiul Al. Lahovari

Elena Păduraru, noul preşedinte, aşteaptă propuneri de la elevi pentru a îmbunătăţii relaţiile elev-elev şi elev-profesor.

Începând de azi, lider al elevilor de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari" este Elena Păduraru, clasa a IX-a D, aleasă pentru prima oară în istoria liceului după ce au votat, individual, peste 800 de elevii de la clasele IX-XII. Campania electorală a început în urmă cu două săptămâni, iar un juriu format din directorul adjunct, prof. Izabela Ioniţă, cel educativ, prof. Liviu Tudor şi câţiva elevi eminenţi ai colegiului, printre care şi Cătălina Jugrăvescu, olimpică internaţională la geografie, au selectat c/v-urile, ideile de proiect şi scrisorile de intenţie ale celor patru candidaţi, toate fete, la funcţia de preşedinte al Consiliului elevilor.


Nevoia de socializare

Elena Paduraru, liderul elevilor de la Colegiul Al. Lahovari


Sloganul Elenei Păduraru a fost „Alături de voi, pentru voi!", iar campania s-a desfăşurat atât pe internet dar şi pe holurile liceului, faţă în faţă cu alegătorii. „Am ţinut legătura cu mulţi dintre colegii mei pe facebook şi mi-am făcut şi un blog. De asemenea, am mers la clase şi le-am dat elevilor bomboane fondante cu nucă şi un steguleţ inscripţionat cu numele meu. În sala de festivităţi şi eu şi contracandidaţii mei am ţinut discursuri în faţa elevilor. Eu le-am spus că intenţionez să dezvolt jocuri de socializare, că vreau să ne apropiem şi să comunicăm mai mult elevii între noi, să ne apropiem mai mult şi de profesori. Eu îi aştept pe elevi cu inima deschisă să vină să-şi spună păsurile", a spus Elena Păduraru.

Elena Paduraru este liderul elevilor de la Colegiul Al. Lahovari


Statut de invitat în Consiliul Profesoral


„Preşedintele Consiliului elevilor este ales pe timp de un an. El ţine legătura între liderii elevilor de la toate clasele de liceu, între elevi şi profesori şi are statut de invitat în Consiliul Profesoral şi cel de Administraţie. El reprezintă interesele Colegiului „Al. Lahovari" la Palatul Copiilor", a spus directorul adj. prof. Izbela Ioniţă. Ceilalţi candidaţi la funcţia de preşedinte au fost: Cosmina Dena- XI C, Evelina Ioana Miu XI D, Eliza Udrea X G. Cei trei vor fi vicepreşedinţii ai Consiliului elevilor.

Elena Paduraru este liderul elevilor de la Colegiul Al. Lahovari
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite