Râmnicu Vâlcea: Jumătate dintre tinerii cercetaţi pentru infracţiuni informatice sunt în “libertate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tineri cercetaţi pentru infracţiuni pe internet prezentaţi instanţei
Tineri cercetaţi pentru infracţiuni pe internet prezentaţi instanţei

Deoarece le-a expirat mandatele de reţinere pentru 24 de ore, instanţa a hotărât ca până la deliberarea definitivă, persoanele respective să nu părăsească incinta Tribunalului.

Citeşte şi:

Află cine sunt cei 34 de tineri propuşi pentru arestare pentru escrocherii informatice

VIDEO Gruparea de hackeri vâlceni acţionează în Praga si SUA

VIDEO Hackeri de Vâlcea „deconectaţi" de FBI

Procesul celor 34 de tineri cercetaţie pentru comiterea de infracţiuni pe internet este în plină desfăşurare la Tribunalul Vâlcea. Deoarece cele 24 de ore trecute de la reţinerea celor anchetaţi au expirat, judecătorul a fost nevoit să-i lase "în libertate", condiţia fiind ca aceştia să nu părăsească incinta instanţei de judecată.
Cei "eliberaţi" s-au întâlnit cu rudele şi prietenii aşteptând ca judecătorul să se pronunţe dacă vor fi sau nu puşi în libertate. Cei mai mulţi dintre ei sunt însă sceptici, semnalele primite de la avocaţi nefiind tocmai optimiste pentru aceştia. "Cred că ne vor băga în arest pentru 29 de zile pentru că aşa s-a procedat şi cu cei care au fost reţinuţi în acţiunile anterioare pentru acelaşi gen de infracţiuni" spunea unul dinte cei care în urmă cu câteva ore a fost prezentat instanţei cu cătuşe la mâini.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite