Ioan Gavrilescu: “Oltchim merită o sală mai mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Gavrilescu
Ioan Gavrilescu

Preşedintele clubului de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea consideră că Sala Polivalentă "Traian" din localitate este prea mică pentru suporterii campioanei României.

Oficialii formaţiei Oltchim regretă că sala de la Vâlcea este prea mică pentru a susţine fanii care vin să urmărească meciurile "galacticelor" din Champions League. Cele 2000 de locuri, din care 900 bilete şi restul abonamente nu sunt suficiente pentru a-i mulţumii pe suporterii care vin din ce în ce mai mulţi să îşi încurajeze echipa favorită.

"Puteam avea cel puţin 5.000 de spectatori în meciul cu Dinamo Volgograd. Gândiţi-vă că biletele au fost epuizate în timp record. Pentru noi urmează meciul cu Viborg, campioana europeană en-titre şi cererea va fi şi mai mare. Oltchim este o echipă iubită, nu numai la Vîlcea, în toată ţara. Poate se gândesc cei din conducerea ţării ca o echipă cum este Oltchim, care joacă în Liga Campionilor, care anul trecut a prins semifinalele, şi are şanse în acest an să câştige trofeul, merită o sală mai mare. Până la urma reprezentăm România şi cred că nu ne facem de ruşine. De mulţi ani am pus această problemă, poate va veni şi vremea în care voi fi ascultat", a spus Ioan Gavrilescu pentru Mediafax.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite