Râmnicu Vâlcea: Hoţii şi escrocii au intrat în „febra” sărbătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistii si-au intensificat actiunile in locurile aglomerate
Politistii si-au intensificat actiunile in locurile aglomerate

Doi minori au furat un motor, iar o femeie considerată dispărută şi vulnerabilă în spaţiu Schengen a furat dintr-un supermarket.

Angelica F. (18 ani), din Râmnicu Vâlcea a fost azi prinsă furând mai multe produse alimentare dintr-un supermarket din municipiu. Poliţiştii au verificat-o şi au stabilit că femeia figura ca persoană dispărută şi vulnerabilă în spaţiul Schengen.


Minori prinşi furând motorul unui utilaj


Doi minori din Berbeşti, Ioan M. (16 ani) şi Petre M. (17 ani) au fost prinşi azi, ei fiind consideraţi principalii suspeţi ai unui furt comis în noaptea de 28/29 decembrie. Minorii au demontat şi apoi au sustras motorul unui utilaj aflat în incinta Exploatării Miniere Berbeşti. Prejudiciul de 2.000 de lei va fi recuperat, motorul urmând să fie dus la locul de unde a fost sustras.


Escroc cercetat pentru fals în acte


Constantin C. (28 ani), din Târgu Jiu a fost prins aseară de poliţiştii din Horezu în timp ce mergea în diverse magazine şi cerea sume de bani, prezentându-se drept membru al unei societăţi caritabile. Luat la verificări, s-a stabilit că individul prezenta acte false în acest sens, motiv pentru care este cercetat pentru fals în înscrisuri publice şi tentativă de înşelăciune.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite