Râmnicu Vâlcea: Ferestrele casei prim-procurorului, tăiate cu drujba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tâlharii erau îmbrăcaţi în costume de culoare neagră şi cu cagule pe faţă. Magistratul Teodor Trancă spune că tâlharii au luat-o la fugă după ce s-a ridicat din pat şi l-a apostrofat pe unul dintre agresori.

Casa prim-procurorul judeţului Vâlcea, Teodor Trancă, a fost călcată azi noapte de hoţi. Întrebat de jurnalistul de la AdS Vâlcea dacă se confirmă sau nu informaţia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, scms. Emilian Muşulete, a spus: „Este adevărat că a fost sesizată poliţia că hoţii au încercat să pătrundă în casa respectivă, s-a deplasat o echipă operativă, dar cercetările sunt în derulare". Incidentul a avut loc în jurul orei 2,30, când atât atât prim-procurorul Teodor Trancă dar şi soţia şi fiica acestuia se aflau la locuinţa din Râmnicu Vâlcea. „Când am auzit zgomot, am crezut că fiica noastră, care doarme la etaj, este pe calculator. Am mers şi am văzut că dormea. Am crezut că sunt hoţii care au dat iama la beci dar atunci am observat un individ, îmbrăcat tot în negru cu cagulă pe faţă, care tăia, cu o drujbă, rama de termopan a ferestrei", a spus prim-procurorul care şi-ar fi dorit ca să nu facem prea mult caz pe acest subiect.


Alt tâlhar, sub smochin


Magistratul l-a privit în ochi pe tâlhar, neavând la îndemână niciun obiect cu care să încerce să-l alunge şi i-a adresat câteva cuvinte de intimidare. Soţia prim-procurorului a observat în curte, sub smochin, un alt individ, tot mascat, gata să intervină. Ca o ironie, câinele familiei Trancă a tăcut chitic, iar alarma nu s-a declanşat. O echipă a poliţiei s-a prezentat la locuinţa magistraţilor, dar hoţii dăduseră bir cu fugiţii. Prim-procurorul Teodor Trancă este de părere că persoana sa a fost cea vizată, iar modul de operare fiind unul ieşit din tipare. Drujba cu care au tăiat termopanul a fost extrem de silenţioasă.


Singurul caz de acest gen din ultimii 30 de ani


Cazul atacului la adresa locuinţei prim-procurorului unui judeţ este singular în ultimii 30 de ani în judeţul Vâlcea. Prim-procurorul Trancă a mai fost apostrofat verbal, cu ani în urmă, după arestarea unui profesor, dar aceasta este considerat cel mai grav atac la adresa sa şi a familiei sale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite