Râmnicu Vâlcea: Femeile poliţist au dăruit flori bărbaţilor (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile politist au daruit flori barbatilor
Femeile politist au daruit flori barbatilor

„Nu Da, Dăruieşte" a fost campania prin care bărbaţilor li s-a oferit şansa de a arăta iubire şi tandreţe femeilor.

Azi, în zona centrală a Râmnicului, în apropierea centrelor comerciale, a început campania „16 Zile de Activism împotriva violenţei asupra femeii", eveniment desfăşurat sub genericul „Nu Da, Dăruieşte!". Cu această ocazie, femeile poliţist de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea au oferit domnilor câte o floare însoţită de mesajul: „Violenţa asupra femeii ne răneşte pe toţi. Nu fi indiferent! Nepăsarea poate ucide".

image

Şefa Serviciului Prevenire din IPJ Vâlcea, insp. Bianca Toma, ne-a spus: „Campanie se desfăşoară în perioada 25 noiembrie-10 decembrie şi îşi propune să atragă atenţia asupra diferitelor forme de violenţă cu care se confruntă femeia, subliniind că violenţa este o încălcare a drepturilor omului. Acţiunea are loc simultan în 15 inspectorate de poliţie din ţară".

image


Femeia, dragostea eternă


Reacţiile au fost din cele mai diverse din partea trecătorilor. Au fost tineri care au primit emoţionaţi floarea spunând că o vor dărui fiinţei dragi. Au fost şi doamne care au replicat: „Dar ce este domne azi, e ziua violet. Fetele de la poliţie în violet, florile violet".

image

Mai hâtri, câţiva bărbaţi au recunoscut că la vârsta lor, ceva mai înaintată, nu mai oferă flori soţiilor şi nici nu mai fac cuceriri. „Femeia este cel mai de preţ dar, de aceea dragostea faţă de ea trebuie să fie eternă şi să nu o rănim nici măcar cu o floare. Chiar dacă uneori ne dăm noi cocoşi, tot femeile sunt darul cel mai de preţ din lume", a spus Valeriu Banacu.

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite