Râmnicu Vâlcea: Felicitările personalizate sunt la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluş Năstăsoiu cu una din felicitările realizate de Sfântul Valentin
Neluş Năstăsoiu cu una din felicitările realizate de Sfântul Valentin

Mulţi râmniceni preferă daruri inedite pentru cei iubiţi de Sfântul Valentin. Cadourile cu tentă personală sunt la mare căutare printre cei care îşi fac cumparaturile pe internet.

  Un râmnicen întreprinzător s-a gândit la un mod inedit de a face ceva bani pe timp de criză, iar sărbătoarea importată de Sfântul Valentin a fost ocazia perfectă pentru a aduce pe piaţă felicitări personalizate ce pot fi comandate direct pe site-ul său. Neluş Năstăsoiu, inginer de profesie povesteşte că în oraş nu s-a dezvoltat încă o industrie a suvenirurilor de Sf. Valentin, aşa cum se întâmplă în luna martie, când zona centrală se umple de comercianţi de mărţişoare, iar mica sa afacere pe internet are astfel tot spaţiul necesar pentru a se dezvolta. „Fetelor le place foarte mult să primească felicitări cu portretul lor, ori versuri care să li se adreseze direct. E unul din cele mai bine vândute produse", afirmă intreprinzătorul. Gabriel Popa, de 20 de ani spune că a cumpărat şi o asemenea felicitare pe care o să i-o ofere astăzi prietenei. „E ceva mai special, are portretul ei imprimat şi un mesaj de dragoste. Cred că o să o bucure mai mult decât un cadou obişnuit", afirmă tânărul.


Preţuri pentru toate buzunarele


  Afacerea râmniceanului este una de succes pentru că preţurile sale sunt pentru oricine. „Nu costă prea mult o felicitare, şi când te gândeşti că doar cu trei lei poţi impresiona pe cineva îţi spui că ai făcut o afacere bună", explică Neluş. Tot în categoria afacerilor de sezon intră şi aranjamentele florale ale Marianei Boabeş. Ea spune că pentru îndrăgostiţi cel mai frumos cadou este un buchet de flori şi că cele concepute de ea nu ustura la buzunar. „Şi buchetele mele se pot comanda pe Internet sau telefonic", spune femeia ce a intrat şi ea în era comerţului online.


 Preţuri negociabile


  Cei care îl sărbătoresc pe Sfântul Valentin pot face comenzi pentru cadouri personalizate pe Internet. Nici preţurile afişate de micii intreprinzători nu sunt fixe, ele putând fi negociate de la caz la caz. La Râmnicu Vâlcea este pentru prima data în care conceptul cadourilor personalizate prinde contur.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite