Râmnicu Vâlcea: Elevii de la Liceul din Băile Govora, umiliţi de un licean din aceeaşi şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directoarea Lăcrămioara Împăratu lângă tononatul unde s-a produs filmarea
Directoarea Lăcrămioara Împăratu lângă tononatul unde s-a produs filmarea

Distracţia a avut loc la câţiva metri distanţă chiar de cabinetul directorului, iar liceanul care a postat imaginile spune că a vrut să-i facă şi pe alţii să se distreze cu ceea ce a filmat în şcoala lui.

Citeşte şi:

Spectacol filmat de elevi la Liceul din Băile Govora

Elevii vâlceni se distreaza îngenunchind şi stând cu mâinile sus(VIDEO)

Filmuleţul postat pe You Toube şi apoi preluat de agenţiile de presă, în care apăreau trei elevi de clasa a III-a îngenunchiaţi şi cu mâinile ridicate, a iscat un scandal fără margini la Liceul Teoretic din Băile Govora, locul unde a fost produsă înregistrarea. Directoarea Liceului, Lăcărămioara Împăratu, ne-a declarat: „Filmuleţul este făcut în luna ianuarie, dar eu am aflat de el abia marţi, 16 martie, când am cerut elevului care l-a postat să-l scoată. Cei trei copii care apar în filmuleţ au fost puşi în pauză de învăţătoare, cu mâinile în sus, ca să nu se mai joace la toaletă. Au venit elevii cei mari şi au început să râdă de ei".

Adrian şi Cătălin Alradi, elevii puşi în ghenunchi lângă tonomat

„Nu am fost pedepsiţi de doamna învăţătoare"

Învăţătoarea Elena Petrescu, considerată una dintre cele mai bune şi apreciate din şcoală, a declarat: „Până astăzi eu n-am văzut filmarea. Nu i-am pus niciodată pe elevi în genunchi şi nici cu mâinile ridicate în faţa clasei. Eu când m-am dus şi i-am găsit lângă tonomat, i-am luat în clasă". Învăţătoarea căreia i-am făcut poză în cabinetul directorului ne-a ameninţat că ne dă în judecată dacă-i publicăm fotografia, iar directorului liceului, când i-am cerut permisunea să stăm de vorbă cu protagoniştii filmărilor, ne-a răspuns: „Sunt copii minori, toţi sub 18 ani şi nu aveţi voie să vorbiţi cu ei decât cu permisiunea părinţilor. Şi aşa ne-aţi deranjat procesul educativ destul, aşa că vă rugăm să ieşiţi din unitate". Doi dintre elevii îngenunchiaţi care apar pe filmuleţ şi pe care i-am căutat acasă, ne-au spus în prezenţa bunicului care nu a intrevenit în dialogul nostru: „Nu am fost pedepsiţi de doamna învăţătoare,.Un elev mai mare, de-a IX-a, Vlad Lungu, s-a distrat cu noi şi ne-a pus în genunchi şi cu mâinile sus, iar un coleg de-al lui ne-a filmat", a spus Cătălin Alradi(9 ani), acelaşi lucru fiind confirmat şi de fratele lui Adi (8 ani). Liceanul Octav Diaconu, care a postat filmuleţul pe You Toube, a spus: „Am vrut să mă distrez şi regret ceea ce am făcut. Când eu am ieşit pe culoar şi am auzit gălăgie, pentru că colegul meu Vlad se distra cu elevii, eu i-am filmat".

Liceul Teoretic Băile Govora
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite