Râmnicu Vâlcea: Elevii de la „Gib Mihăescu” din Drăgăşani au strâns bani pentru copiii cu leucemie de la Spitalul Fundeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul de strângere de fonduri pentru copiii cu leucemie de la Spitalul Fundeni
Spectacolul de strângere de fonduri pentru copiii cu leucemie de la Spitalul Fundeni

Prin proiectul iniţiat de eleva actriţă Raluca Enăşoiu s-au adunat 3.105 lei pentru MAME. Spectacolul caritabil, întrerupt din cauza furtunii, va fi reluat.

Cunoscuta elevă actriţă Raluca Enăşoiu, de la Colegiul Naţional Gib Mihăescu din Drăgăşani, împreună cu colega ei, Andreea Miu, câştigătoarea unei medalii de bronz la concursul internaţional InfoMatrix, au organizat un spectacol de caritate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de leucemie. Directoarea colegiului, prof. Ana Niţoiu, ne-a spus: „A fost cel mai mare spectacol de caritate, de înaltă ţinută, organizat vreodată de eleve ale liceului nostru dar la care şi-au adus contribuţia şi profesorii". Manifestarea artistică din Parcul Batca, de acum câteva zile, a adunat peste 600 de spectatori. Raluca Enăşoiu, ne-a spus: „La reuşita proiectul nostru intitulat «Şi tu poţi împlini un vis» au contribuit zeci de oameni. De la primarul urbei, la Sindicatul Petroliştilor, la cadrele didactice de la Şcoala Nicolae Bălcescu, care ne-au ajutat să vindem biletele, la Clubul Copiilor sau la profesorii coregrafi. Totul a însemnat o muncă pentru o idee. Să-i ajutăm pe copiii aflaţi în suferinţă".

Spectacol caritabil pentru ajutorarea copiilor cu leucemie de la Spitalul Fundeni


Spectacol în furtună


Furtuna care s-a iscat a făcut ca spectacolul să fie întrerupt, deşi spectatorii au continuat să rămână sperând că vremea îşi va reveni. N-a fost să fie! „Din sponsorizări şi vânzările biletelor s-au strâns 3.105 lei. Nu ştiu dacă este mult sau puţin. Asociaţia M.A.M.E. va fi cea care va beneficia de aceşti bani care vor fi daţi pentru ajutorarea copiilor cu leucemie din Spitalul Fundeni", a mai spus Raluca. Pregătirile pentru reluarea spectacolului sunt în plină desfăşurare.

Spectacol caritabil pentru ajutorarea copiilor cu leucemie de la Spitalul Fundeni
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite