Râmnicu Vâlcea: Economistul bătut în bar şi-a revenit din comă după două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pizza Royal, locul unde a avut loc incidentul
Pizza Royal, locul unde a avut loc incidentul

Aflat pe patul unui spital din Bucureşti, Dan Hangiu şi-a recunoscut prietenul, ambii bătuţi cu bestialitate într-un local din Râmnic.

În această dimineaţă, economistului Dan Hangiu (46 ani), bătut cu bestialitate la data de 22 neiembrie la Pizza Royal din Râmnicu Vâlcea, şi-a revenit din starea de comă. „Tatălui meu, acum îi este mai bine!", a apucat să ne spună Vlad, fiul său, student la o facultate din Bucureşti. Cealaltă victimă, Ion Stanciu (46 ani), bătut în acelaşi local, l-a vizitat pe Dan la spital şi a fost recunoscut de acesta. Ca să nu se mai întâmple astfel de tragedii, şeful Poliţiei Vâlcea, cms şef Eugen Neaţă a spus: „De la acel eveniment nefericit nu am mai avut niciun conflict de anvergură în localurile din Râmnic. Am făcut în aşa fel încât să cunoaştem din timp stările conflictuale care există în oraş. Poliţiştii de proximitate au instruit administratorii localuri publice".

Telefon primit la sala de haltere

La Pizza Royal, Dan Hangiu, Ion Stanciu, masternazi şi Lucian Guriţoiu (22 ani), student, au mers să bea o cafea moment în care Constantin Stoican (20 ani) a intrat şi i-a lovit cu bestilitate pe cei trei consumatori nevinovaţi. Cms. şef de poliţie Vasile Piron, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, ne-a spus. „Stoica se afla la sala de haltere când a primit un telefon că cineva vrea să se întâlnească cu el şi să tranşeze un conflict. Când a venit la Pizza Royal, i-a văzut pe cei trei la masă şi a crezut că i-a fost întinsă o cursă, lovindu-i cu piciorul de la scaun. Descoperirea agresorului a fost dificilă. Barul unde a avut loc conflictul nu este unul al interlopilor", a spus poliţistul. Între Stoica şi cel care l-a sunat conflictul era, se pare, care dintre cei doi este mai puternic. L-am întrebat pe proprietarul de la Pizza Royal despre acţiunile care le-a întreprins pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete: „Lăsaţi-mă în pace. E treaba mea ce am făcut şi nu vă interesează".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite