Râmnicu Vâlcea: După 15 ani petrecuţi în Grecia a venit să se sinucidă în apartamentul părintesc (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Papadopoulos era căsătorită cu un grec şi aveau o vilă superbă. Ea s-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în abdomen, apoi s-a aruncat de etajul patru, aflându-se acum în comă, la spital.

În acestă dimineaţă, la locuinţa familiei Nicolae şi Mioara Bădiţescu, din cartierul Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea era tristeţe mare. Femeia plângea continuu, iar bărbatul cu greu încerca să se stăpânească. Nicolae, ne povesteşte: „Ieri după amiază, la ora 16,30, abia am venit de la peşte iar soţia mea era la baie când o vecină ne-a bătut în uşă şi ne-a spus că fiica noastră, Maria Papadopoulos (34 ani) s-a aruncat de la etajul patru din balconul apartamenul unde locuim. Când am coborât, se adunase multă lume iar ea abia mai vorbea, dar nu am înţeles mare lucru că spunea numai în greceşte".

image


Apartamentul de la etajul IV (cu balconul deschis) de unde s-a aruncat Maria

„A zis să o las singură în cameră"


Maria Papadopoulos a obţinut calificarea ca ospătar în România, iar prin intermediul fratelui ei, acum stabilit în Italia, l-a cunoscut pe Iani (37 ani), absolvent de arhitectură, cu care s-a căsătorit. „Se iubeau foarte mult, au reuşit să îşi construiască o casă imensă lângă Salonic la parterul căreia fiica mea vindea materiale de construcţii. Iani este un băiat extraodinar şi părinţii lui de asemenea. Plănuiseră să facă şi un copil", povesteşte mama. Dacă între Iani şi Maria au intervenit certuri, părinţii au doar presupuneri. Maria a venit la apartamentul părinţilor din Râmnicu Vâlcea în urmă cu două săptămâni, iar de atunci s-a instalat în camera ei şi nu vroia să mai vorbească cu nimeni. Mioara, mama ne poveşteşte: „Stătea ore în şir în pat şi mereu zicea să o las în pace. Înainte de a se arunca, a zis să o las singură în cameră. Arăta aşa de rău că vroiam să chem Salvarea. Cu Iani vorbea la telefon, dar numai în greceşte, aşa că nu ştiu ce îşi spuneau".

image

Maria alaturi de sotul ei grec, Ianis


Iani este internat în spital cu probleme cardiace


Ieri după amiază Maria şi-a băut cafeaua în balcon şi un suc, apoi a încercat să se sinucidă, făcându-şi mai multe răni cu cuţitul în abdomen. „Probabil că durerile au fost aşa de mari după ce s-a înjunghiat, încât nu a mai suportat şi s-a aruncat din balcon, de la etajul patru", ne-a spus scms. Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al Poliţei Vâlcea. Mama ei nu ştia azi de incidentul cu cuţitul. „Numai de s-ar face bine. Fratele ei vine azi din Italia şi vrea să o transporte la un spital de acolo", ne-a spus femeia. Maria se află în stare de comă, pe ATI, la Spitalul Judeţean de urgenţe din Vâlcea. Aflând de incidentul cu şoţia sa, Iui Iani i s-a făcut rău, iar părinţii fetei ne anunţă că el se află în prezent internat, cu probleme cardiace, la un spital din Grecia.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite