Râmnicu Vâlcea: Două zile cu manifestări şi spectacole pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Primăria municipiului a pregătit în parteneriat cu alte instituţii mai multe evenimente dedicate marcării Zilei Internaţionale a Copilului. Evenimentele au loc pe 31 mai şi 1 iunie.

   Manifestările încep de mâine, 31 mai, la ora 10.00, în Parcul Mircea cel Bătrân, unde copiii de la Grădiniţa Cozia, sub îndrumarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea şi cu participarea actorilor Teatrului Municipal Ariel, vor face o paradă de costume confecţionate din materiale reciclabile, urmată de un concurs de desene pe asfalt şi un sondaj de opinie pe tema importanţei protejării mediului. Evenimentul e dedicat atât Zilei Copilului, cât şi Zilei Mondiale a Mediului care va fi sărbătorită pe cinci iunie.

   Pe 1 iunie, la Cinematograful Ostroveni, la ora 11.00, va avea loc un spectacol interactiv de cântec, dans şi voie bună organizat de Fundaţia Organizaţia Miss România, cu participarea grupului artistic Academia Copiilor.

   Tot pe 1 iunie, la ora 17.00, în Parcul Zăvoi, copiii sunt invitaţi al un alt spectacol, de muzică, dans, teatru şi demonstraţii sportive, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Teatrul Municipal Ariel. Vor veni în faţa tinerilor spectatori grupurile Total Dance, Dream Music, Ansamblu folcloric Busuioc de Topolog din Nicolae Bălcescu, grupul de căluşari din Frânceşti şi sportivii de arte marţiale.

  Luni, 31 mai, şi marţi, 1 iunie, la Grădina Zoologică intrarea va fi liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Pe 1 iunie, de la ora 12.00, în incinta grădinii se va organiza un târg de adopţii de căţeluşi. Astfel, mai mult de 10 pui de câini, cu vârsta de aproximativ 2 - 3 luni, deparazitaţi, vaccinaţi şi spălaţi, vor fi oferiţi spre adopţie celor interesaţi. Căţeluşii provin de la adăpostul pentru câini de la Feţeni, fie capturaţi, împreună cu mamele lor, fie născuţi în captivitate, iar acţiunea este realizată împreună cu Asociaţia de protecţie a animalelor "A doua şansă".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite