Râmnicu Vâlcea: Dorin Dobrişan- arestat că a primit mită, maşini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Alături de directorul Administraţiei Bazinale de Apă Olt, a fost arestat şi Eugen Ovidiu Ciorgescu, administratorul SC Electrovâlcea.

  Tribunalul Argeş i-a arestat, aseară, preventiv, pentru 29 de zile, pe Dorin Dobrişan, directorul Administraţiei Bazinale de Apă Olt şi Eugen Ovidiu Ciorgescu, administratorul SC Electrovâlcea SRL. Dorin Dobrişan e cercetat pentru luare de mită şi abuz în serviciu, infracţiuni săvârşite când a fost directorul sucursalei CEC BANK SA Râmnicu Vâlcea, iar Eugen Ovidiu Ciorgescu pentru dare de mită şi abuz în serviciu.

Credit personal cu acte false

 Din rechizitoriul procurorilor DNA, în 2006-2008, Dorin Dobrişan, director la CEC BANK a semnat contracte atribuite în condiţii nelegale societăţii Electrovâlcea. Între 2005 - 2008, societatea a beneficiat din partea CEC de o linie de credit de 1.000.000 lei, suplimentată ulterior cu 5.500.000 lei, Dobrişan încălcând normele bancare. În schimbul „serviciilor" făcute, directorul CEC a primit mită, de la Ciogescu, patru autoturisme de lux în valoare de 202.000 euro. Dorin Dobrişan, în calitate de preşedinte al comitetului de credite al CEC BANK şi-a aprobat, în 2007, folosind documente falsificate, un credit de nevoi personale, de 1.200.000 lei pe care nu l-a mai achitat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite